LPG markasının
devrimsel nitelikte yeni jenerasyon cihazları
Endermolab ve Integral,
acısız ve tamamen doğal bir yöntem olan ‘Endermolift’ ile
kalıcı ve doğal gençlik isteyenler için yeni teknoloji anti-aging bakımı sunuyor.

Kalıcı ve doğal güzellik için LPG | 1LPG’nin ileri teknoloji cilt ve vücut bakım cihazları Endermolab ve Integral, sahip olduğu yeni ‘Endermolift’ teknolojisi sayesinde elastikiyetini kaybeden ve ifade çizgileri oluşan ciltleri onararak kalıcı ve doğal gençlik kazanmasına yardımcı oluyor. LPG’ nin yeni teknolojisi “Endermolift” sahip olduğu eşsiz anti-aging tekniği ile, cildin kolajen ve elastin aktivasyonu için fibroblast uyarımını gerçekleştirerek, cildin yenilenmesini ve onarımını sağlamanın yanısıra kırışıklıkları ve elastikiyet kaybını da gidererek kazandırdığı berraklık ile cildinizde uzun süre kalıcı gençlik sağlamaya yardımcı oluyor. Endermolift’in sunduğu anti-aging bakımı, kısa süreli, amaca yönelik ve tamamen acısız uygulamalarla hızlı lifting etkisi yaparken suya ve kozmetiğe gereksinim duymadan bağımsız bakım yapma olanağı sağlıyor.

Cilt bakımlarında kullanılan nemlendirici ve koruyucu ürünler cilde yüzeysel etki ve destek yaparken, yeni nesil anti-aging bakım tekniği Endermolift, dekolte, boyun ve yüzde gerçekleştirdiği bakımlarda özellikle incelmiş dokulara yaptığı masaj ile fibroblastları aktive ediyor ve cildi onarmaya yardımcı oluyor. Cildin kolajen ve elastin üretimini artırmayı destekleyen Endermolift, cildin sıkılaşmasına ve ışıltı kazanmasına yardımcı oluyor.

Endermolift yeni nesil anti-aging bakımı, doğrudan ve yoğun etki için üç farklı hızda uygulanıyor. Yüz kontüründe sıkılaşma yönetiminde bağ dokuda kolajen ve elastin üretimi tetiklenirken kırışıklıkların doldurulması sayesinde doğal bir etkiyle cildin yeniden düzenlenmesine yardımcı oluyor. Ten renginin berraklaşması ise gerçekleşen doğal drenajla kendisini gösteriyor.