Kampanyası En Bol Prezervatif Sitesi | 1 Prezervatif, dünyada en yaygın doğum kontrol yöntemlerinden biri. Bu ürünün güvenliği ise %99 olarak belirtiliyor. Kullanmak gayet kolay ama sahip olmak bir o kadar zor. Özellikle ülkemizde gerçekten bu bir tabu. Bir marketten veya eczaneden almaya karar verdiğinizde bile kapıdan girerken akla ilk gelen soru

-Nasıl alıcam?- oluyor. Utanmak, sıkılmak da buna dahil. İşte tam da bu noktada devreye balonix.com giriyor.

Balonix.com kadın bir girişimci olan Hülya Koçhan’ın bilişim sektöründeki tecrübesini e-ticarette kullanmasıyla ortaya çıkan bir site. Bu sitenin amacı; ziyaretçilerin inceledikleri ürünlerin özelliklerini ayrıntılarıyla öğrenebilmelerini sağlamak, fiyatlarını piyasadan %40 ila %60 arasında daha ucuza sunabilmek, kampanya ve sürpriz ürünlerle alabilmelerini sağlamak. En önemlisi bunların hepsini yaparken gizliliği ön planda tutmak.

Gizlilik bu işte çok önemli. Müşteriler siparişlerini verdiklerinde istenilen ürünler bir kutuya konulup kargo poşeti ile gönderiliyor. Faturada ve kredi kartı ekstresinde kesinlikle prezervatif kelimesi kullanılmıyor. Müşterilerimiz ürünün kime ulaşmasını istiyorsa kargo firması bizzat o kişiye ürünü teslim ediyor. Kapınıza kadar ürünü getiren kargo yetkilisi bile paket içeriği hakkında bir bilgiye sahip değil. Bu konuda gerçekten çok hassas davranıyoruz. Çünkü insanlar bu ürünü her yerden temin edebilir önemli olan rahatça ve güvenli bir şekilde almalarını sağlamak.

Balonix.com’da farklı özelliklere ve markalara sahip prezervatif çeşitlerini bulmak mümkün. Günümüzde insanlar sadece korunmak için değil özelliklerini denemek,hissetmek için de prezervatif satın alıyor.Geciktiricili, tırtıklı, ince,renkli, kokulu, titreşimli ve fosforlu gibi farklı özeliklere sahip yüzlerce ürün bulunmkata. Rahatlığına önem verenler içinde kayganlaştırıcılar ve masaj yağları birinci sırada geliyor. Sitemizde en çok satılan ürün tabiî ki geciktiricili özelliğe sahip prezervatifler bunu ince ve titreşim özelliği olan ürünler takip ediyor.

Ziyaretçilerimiz Balonix.com’a daha üye oldukları anda kazanmaya başlıyorlar. Üye olan herkese alışverişlerinde kullanmak üzere 5 TL lik hediye kuponu veriyoruz. Gönderdiğimiz tüm paketlere ise 1 kutu Yes prezervatif sürpriz olarak konuluyor. Bu müşterimizin en çok hoşlandığı kampanya. Bununla da sınırlı değil 100 TL lik ve 50 TL lik siparişlerinde de hediye çekleri armağan ediyoruz.Ayrıca alınan her ürünle hediye puanlar kazanan üyelerimiz bu puanları istedikleri anda hediye çekine dönüştürerek dilekleri zaman kullanabiliyorlar. Bu sayede sürekli olarak ziyaretçilerimiz hem kazanıyor hem de ürünlere çok daha ucuza sahip oluyor.