ZAMANI HAPSEDİN…

SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE M.ASAM’DAN MAKYAJ ÇANTASI VE 3’LÜ RUJ SETİ HEDİYE…

Olgun ciltler için üç aşamada (triple action) gerginleştirici ve kırışıklık giderici etkiye sahip M.Asam VINOLIFT Antiage Triple Action Beauty Treatment, 15 Şubat 2010 tarihine kadar geçerli olan kampanya ile şık makyaj çantası ve dolgunlaştırıcı, parlatıcı 3’lü ruj seti hediye ediyor…

M.Asam VINOLIFT Triple Action, özellikle mevsim geçişlerinde önerilen, olgun ciltler için yenileyici dört haftalık kür özelliğiyle, üç aşamada (Triple action) gerginleştirici ve kırışıklık giderici etkiye sahip bir set… Üzüm çekirdeği ekstresi, üzüm hücre özsuyu ve Hyaluronik asitle güçlendirilmiş formülüyle;

1.Dynalift ile anında gerginlik sağlar

2.Chronoline ile 28 günde ince çizgi ve kırışıklıklara,

3.Gatuline Expression ile uzun vadede mimik kırışıklıklarına çözüm üretilmesine yardımcı olur…
Gümüş rengi şık bir makyaj çantası içerisinde, bir kutu M.Asam VINOLIFT üçlü ruj ve parlatıcı hediyeli olarak sunulmaktadır. Ürünün hediyeli fiyatı ise sadece 138 TL…

M.Asam VINOLIFT Antiage Triple Action Beauty Treatment | 1M.Asam VINOLIFT Antiage Triple Action Beauty Treatment | 2

Oya Germen’in de tavsiye ettiği, Almanya’dan ithal edilen M.Asam Vinolift Triple Action artık Türkiye’de ve sadece Eczanelerde…
M.Asam VINOLIFT Antiage Triple Action Beauty Treatment dört haftalık bir kür uygulamasıdır. Özellikle mevsim geçişlerinde önerilen, olgun ciltler için yenileyici bir kürdür.

4 haftalık özel kür (bir kutu içerisinde,birer haftalık 4 adet serum)

İçerik maddeleri:
1. Dynalift
2. Chronoline
3. Gatuline Expression
ile üç aşamada germe etkisi

Ayrıca,
– Saf üzüm hücre suyu
– Hyaluron asidi

VINOLIFT Triple Action Beauty Treatment’in üç kat germe etkisi, Dynalift, Chronoline ve Gatuline Expression cilt görüntüsünü hemen, kısa ve uzun vadede gerginleştirir ve düzleştirir. Gözenekler göz ile görülür şekilde küçülür. Özel bir damıtma yöntemi ile elde edilen üzüm hücre suyu ise cildin hücre metabolizmasını destekler.

Kullanım: Sabah veya akşam temizlik sonrasında yüz ve boyun bölgesine dağıtılır, emilmesi beklenir, ve alışılmış gündüz veya gece bakımı uygulanır.
Bir şişenin içeriği bir hafta içerisinde kullanımlası gerekmektedir.

OLGUN CİLTLER İÇİN TAVSİYE EDİLİR(35 yas ve uzeri ) her mevsim değişikliğinde ,cildin ihtiyacına göre 1 kutu veya 2 kutu kullanılabilir.

VINILIFT Triple Action Beauty Treatment
4 hafta için

Dynalift – Hemen etki
– cilt görüntüsünü gerginleştirir ve düzleştirir
– Gözenekleri küçültür
– Cildin ince yapısını düzeltir
– Hemen daha fazla ışıldama ve parlaklık sağlar.

Chronoline-orta vadeli
– En genç neslin yeni peptidi
– 28 gün sonrasında kırışıklıklarda azalma
– Kolajen sentezinin düzelmesi
– Cildin dolgun görüntüsü

Gatuline Expression-uzun vadeli
– Rahatlatıcı hızlı etki
– Mimik çizgilerini düzleştirir
– Tamamen bitkisel bazda
– Cildin doğal ışıldamasını teşvik eder

Saf üzüm hücre suyu
– seçilmiş taze üzümlerden
– Patent ile orijinal bileşimi garanti eder
– Cildin kendine özgü hücre metabolizmasını destekler

Hyaluron asidi-cildin nem takviyesini sağlar
– ince çizgileri hafifletir
– doğal nemlendirme
– Daha taze ve genç görünüm

Neroli ekstresi
– Rahatlatıcı dengeleyici etki
– Daha fazla güç ve enerji için
– Doğal bitki aroması

Detay Bilgi:
DYNALIFT Patentli bir ana etken maddedir.

İçeriği: Water (Aqua) , Sodium Polystyrene Sulfonate, Sorghum
Bicolor Stalk Juice ve Glycerin
Koruyucu maddeler içermemektedir
Ürün İçeriğindeki % 7 oranındaki Dynalift; Sorghum darısının suyundan elde edilen bir poliol dur.
Sorghum sapı bol miktarda Fruktos, β-D-Fruktofuranosidler ve Glukos (bitkinin güç rezervlerinin hidrolizinden) içeren tatlı ve hafif bir su ile doludur. Bu şekerli su vitamin (B2, C), Fosfor ve Demir de içermektedir. Kalyum açısından da zengindir (1 bis 2%).

Sorghum-suyunun yapısını oluşturan polioller içeriğindeki çok sayılı Hydroxy-grupları
nedeniyle bir ağ oluşturabilmektedirler (hidrojen köprü bileşimleri). İlave olarak stratum corneum’ un yüzeyindeki korneozytlerin keratini ile bu ağın interaksiyonu sayesinde birbirine bağlı yapışkan bir film oluşturulabilir. Bu değişken etkilerin kombinasyonu istenilen tekstürün ve gerici etkinin elde edilmesini sağlar.
Yüzün yüzey ince yapısı üzerindeki düzleştirme etkisi aşağıdaki şekilde gösterilmiştir:

Gatuline Expression: Acmella Oleracea bitkisinden elde edilir.
% 5 Oranında mevcut olan Gatuline Expression: Acmella Oleracea bitkisinin ekstresidir. Hint okyanusu çevresinde yetişir ve baharat olarak ve tedavide kullanılır. Üründe kullanılan ekstre bitkinin sap, yaprak ve çiçeklerinden elde edilir ve La Réunion Adasından gelir. Gatuline Expression yüz hatlarını hedefli şekilde hızlı etki ile rahatlatır. Nasolabial kırışıklıklar ile kaşlar arasında ve alında oluşan mimik çizgilerini gözle görülür şekilde azalmasına yardımcı olur..
ChroNOline patentli bir ana etken maddedir.İçeriğinde : Gliserin , Su , Dekstran ve Kaproil tetrapept-3.. Koruyucu madde içermez, bitkisel gliserin formüllü peptit içerir.

Genetik eğilimler, UV etkisi ve kirlilik, dinamik ve kompleks kronolojik cilt yaşlanması fenomenine neden olurlar.
Cilt yaşlanması elastiklik, destek ve sıkılık, cilt hassasiyeti kaybı, çizgi ve kırışıklık oluşumu şeklinde ortaya çıkar.
Hücre aşamasında cilt yaşlanması epidermik kalınlıkta azalmaya ve üstderideki besin miktarını azaltan dermo epidermik birleşme yerlerinde (DEJ) bozulmalara neden olur ve böylece cildin doğal onarım sürecini engeller.

% 1 oranında mevcut olan ChroNOline; büyüme faktöründen türeyen biyomimetik bir tetrapeptitdir. ChroNOline, daha yüksek denge ve optimal cilt nüfuzu için bir lipide bağlıdır. ChroNOline DEJ’deki kolajen VII, laminin-5 ve fibronektin gibi önemli elementlerin üretimini optimal cilt yapısı desteği için arttırır. ChroNOline ince çizgilerin ve kırışıkların görünümünde 28 gün içinde ileri düzeyde bir azalma sağlanmasına yardımcı olur.
Yeni ve yenilikçi bir yaşlanma karşıtı peptit
Özel ve patentli bir ürün
Optimal deri nüfuzu içen bir lipide bağlı tetrapeptit
Tavsiye edilen kullanım dozajı: 0.3 – %2.5

Dermo-epidermik birleşme noktası cildin bütünlüğünü sağlar
Ve genç ve sağlıklı bir görünüm için cildin metabolik ihtiyaçlarinı destekler.

DEJ’IN ÖNEMLİ ELEMENTLERİ

Laminin-5: yapısal destek sağlamak için üst deriyi iç deriye bağlar

Kolajen VII: DEJ’in mekanik sabitliği Için iç deriyi DEJ’e bağlar

% 1 Oranındaki Üzüm çekirdeği ekstresi (OPC-Oligomeric Proanthocyanidin ):Güçlü bir antioksidan olarak,cildi serbest radikallere karşı korurken,bağ dokusunun güçlendirilmesine de yardımcı olur.

% 10 oranındaki Üzüm hücre suyu ;özel bir damıtma yolu ile elde edilir.Bu su cildin fizyolojik şartları ile özellikle iyi uyum göstermektedir; Vitamin C gibi tipik koruyucu maddelerin etkisini arttırır.Cildin nemlendirilmesine katkı sağlar.

% 0,1 Hyaluron asidi ;nemlendirici; kırışıklık dolgunlaştırıcı.

% 0,025 Neroli ekstresi ;rahatlatıcı, gevşetici ve aynı zamanda harekete geçirici etkisi sebebiyle aroma terapisinde kullanılır.