NUXE, cilt, saç ve vücut bakımını tek bir üründe birleştiriyor: Huile Prodigieuse ®

Nuxe’ün “ekol” ürünlerinden biri olarak ünlenen çok amaçlı besleyici bakım yağı Huile Prodigieuse® 17. yılına özel hazırlanan 100ml’lik sprey şişesiyle beğenilere sunuluyor.

Nuxe’ün dünyada en çok tercih edilen ürünü Huile Prodigieuse®, 17. yaşında 100ml’lik sprey şişesiyle beğenilere sunuluyor. Vücut, yüz ve hatta saç için her yaşta rahatlıkla kullanılabilen Nuxe Huile Prodigieuse® nemlendirici özelliğinin yanı sıra cilde parlaklık ve canlılık da kazandırıyor.

Huile Prodigieuse®; %30 oranındaki Makademya, Fındık, Hodan, Sarı Kantaron, Tatlı Badem, Kamelya’dan oluşan 6 değerli bitkisel yağ kokteyli ile cildi besliyor. Ayrıca kuru yağ teknolojisi sayesinde cilt yüzeyinde yağlı his uyandırmıyor. Yüz, vücut ve saç bakımı için önerilen çok amaçlı yağ, % 96 doğal içeriğiyle cildi beslemek, onarmak, güneş sonrasında yatıştırmak amacıyla kullanılabiliyor.

Nuxe uzmanları makyaj sırasında krem allık ve ruj uygularken bir iki damla Huile Prodigieuse® ekleyerek, daha canlı, ışıltılı ve kalıcı makyaja ulaşılabileceğini belirtiyorlar.

Huile Prodigieuse® tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 74,00 TL (100 ml Spreyli Şişe)

nuxe_HP_sur_galet_huile_prodigieuse