sarev_indirim

Ev tekstilinde kalite ve şıklık arayanların tercihi SAREV; Ekim ayında başlayan muhteşem seri sonu kampanyasında, 2009 sezonuna ait ürünlerini %50’ye varan indirimlerle tüketicilerinin beğenisine sunuyor!

Beğeni toplayan koleksiyonu ile 2009/2010 sezonuna damgasını vuran SAREV’in, 2009 seri sonu ürünlerinde uygulanan kampanya; tüm Türkiye’deki satış noktalarında, SAREV kalitesi ve şıklığını tercih eden müşterilerine ekonomik fırsatlar yaratıyor.

SAREV’in Ekim ayında başlayan seri sonu kampanyasında; her zevke hitap eden nevresim takımları, uyku ve pike setleri, battaniyeler, yatak ve masa örtüleri ile yorganlar, %30, %40 ve %50 oranlarındaki indirimlerle satışa sunuluyor.

Yoğun ilgi gören SAREV ürünlerinin, benzersiz fiyatlarla satışa sunulduğu kampanya, stoklar tükeninceye kadar devam edecek.

SAREV’in kampanya ürünleri; Türkiye’deki tüm mağazaların yanı sıra, yeni açılan İSTANBUL METROCITY, OPTIMUM OUTLET, KAVACIK TÜRKDEKO, LALELİ, İZMİR PARK BORNOVA ve BURSA CARREFOUR ALIŞVERİŞ MERKEZİ mağazalarından temin edilebilir.