Beğeni toplayan koleksiyonu ile 2009/2010 sezonuna damgasını vuran SAREV; nevresim takımlarının yanı sıra “BERTA” ve “DALIA” adlı masa örtüsü, runner ve peçete takımlarıyla yemek masalarına da zarif SAREV şıklığını getiriyor!

SAREV’in eski koleksiyonunda yer alan düz jakarlı masa örtüleri grubunun tamamen yenilenmiş yüzü olarak tasarlanan “BERTA” ve “DALIA” masa örtüsü, runner ve peçete takımları; iki farklı jakar deseni ve iki farklı nakış özelliği ile dikkat çekiyor.

Beyaz, ekru, yeşil, açık mavi, pembe, oranj ve bordodan oluşan geniş renk yelpazesi ile tüketicilerin beğenisine sunulan “BERTA” ve “DALIA”; özel SAREV kutuları içinde, ayrı ayrı paketlenen runner ve peçeteleriyle, dileyenlere farklı kombinasyonlar yaratma imkânı da sağlıyor.

SAREV’in 2009 – 2010 Koleksiyonu’nun yeni ürünleri; yeni açılan İSTANBUL METROCITY, OPTIMUM OUTLET, KAVACIK TÜRKDEKO, İZMİR PARK BORNOVA, Eskişehir, Ankara, Mersin, Samsun, Elazığ, İzmit, Çorum, Konya ve Diyarbakır’da bulunan mağazalarından temin edilebilir.

BertaDalia