Sephora, sezonun gözdesi renkli ve ışıltılı ürünleriyle yaz trendlerini belirliyor. Bronz tenle uyumlu olarak yapılan makyaj, cildi daha sağlıklı ve canlı gösteriyor. Bu yaz, seksi dudakları, bronz teni ve uyguladığı özenli makyaj ile dikkat çekmek isteyenler, mutlaka Sephora mağazalarına uğruyor.

Sephora Nectar Shine ile meyve tadında dudaklar…
3 saat boyunca nemlendirme özelliğiyle dudaklara bakım yapan Nectar Shine dudak parlatıcıları; şeftali, zencefil, mango, passion meyvesi, çilek, incir, kiraz, papaya ve ahududu aromalarıyla çarpıcı dudaklar yaratıyor.

Fiyatı: 25,9 TL

Cargo Big Bronzer Pudra ile doğal bronzluk…
Her cilt rengine uyum sağlayan Cargo Big Bronzer bronzlaştırıcı pudrayla, kadınlar, etkili ve çekici bronzluğa kavuşuyor. Güneşin etkisiyle ciltte oluşabilecek renk farklılıklarını ortadan kaldıran pudra, canlı ve bronz bir ten yaratıyor.

Fiyatı: 65,90 TL

Too Faced Galaxy Glam Far ile ışıltılı bakışlar…
Parıldayan meteorları andıran Galaxy Glam farlar, ışıltılı yapısıyla bronz tende çok çekici duruyor. Siyah bir bazla karıştırılan yanardöner pigmentler, dumanlı bakışlar yaratıyor. Dört renkte sunulan ve geleneksel farlardan binlerce ışık yılı ileride olan Galaxy Glam, gözlerinde dikkat çekici ve ışıltılı bir etki yaratmak isteyenler için, kuru ve ıslak kullanım imkanı sağlıyor.

Fiyatı: 39,50 TL

Galaxy_Glam-Super_Nova
Big_bronzer