Dünyanın birçok ülkesinde satılan ve en çok ürün satan marka ünvanına sahip, yaratıcı, kaliteli ve etkileyici ürün yelpazesiyle, kadınların heyecanla beklediği Benefit, Türkiye’de Sephora mağazalarında yerini aldı.

Kusursuz makyaj anlayışıyla geliştirdiği ürünleri eğlenceli bir konseptle birleştirerek ilerleyen, kadınların ihtiyaçları doğrultusunda fikir geliştiren marka, farklılığını ortaya koyuyor. Aynanın karşısında çok zaman geçirmeden keyifli makyaj yapma imkanı sağlayan ürünler sadece Sephora mağazalarında satışa sunuluyor. Benefit, eğlenceli, farklı ambalajlarıyla fondötenden gözaltı kapatıcısına, kaş sabitleyici üründen allıklara, çekici bakışlar için özel far setlerinden maskaraya kadar ürünleri ve etkileyici sonuçları ile Benefit markasını tutku haline getiriyor.

Makyaj altına veya üzerine uygulanan kırmızı tondaki sıvı boya Benetint cilde canlılık kazandırıyor. Makyaj tamamlayıcısı Dr. Feel Good balsam cildi dış etkenlerden koruyarak pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Uzun ve dikkat çeken kirpikler için ideal Bad Gal maskara, bakışlarıyla cezbeden kadınlara hitap ediyor.

Karşı konulmaz parfümleri 3 farklı Benefit kadını yaratıyor. Benefit Crescent Row parfümleri, etkileyici 3 farklı kokusu ve şişesiyle gizli kalmış kadını ortaya çıkarıyor. Özel tasarlanan şişeleri ve kokularıyla, düşler ülkesinden gelen Sofia, yaramaz göz kırpışlarıyla gülümseten Lee Lee, seksi cazibesiyle karşısındakini baştan çıkaran Gina, kullananları adeta büyülü bir dünyaya götürüyor.

Sephora-benefit-feelgoodSephora-benefit-erase-pasteSephora-benefit-bad-gal