Saç bakımına ve tasarımına farklı açılardan yaklaşan Hayashi, Sevgililer Günü’e özel System Design serisi ile saçları şekillendirirken koruyor ve her saç tipine uygun saç ürünleri sunuyor. Sevgililer Günü’de System Design ürünleriyle çarpıcı saç modellerini rahatlıkla uygulayabilir, saçlarınızın doğal görünümünü kaybetmeden yaratıcı uygulamalar gerçekleştirebilirsiniz.

Hayashi System Design ürünleri saç ve saç derisinin sağlığına önem vererek, saçı güneş ışınları, su, rüzgar, hava kirliliği ve kimyasal işlemler (boya, perma vs) gibi dış etkenlere karşı koruyor. Ürünlerin besleyici ve nemlendirici içerikleri sayesinde saçın ihtiyacı olan nem korunarak saç tellerinin kırılması önleniyor.

HAYASHI SYSTEM DESIGN ÜRÜNLERİ

Sevgililer Günü'de Hayashi'en baş döndüren saçlar | 1

SYSTEM DESIGN TRIPLE PLAY MOUSSE

Özellikle ince ve donuk saçlarda kullanılan şekillendirici köpük, ıslak saçta kolayca emilerek saç yapısını güçlendiriyor ve parlatıyor. Uzun süreli yüksek tutuş sağlayan köpük, ısı ile şekillendirmede saçı koruyor, saçın elektriklenmesini önlüyor. Aynı zamanda doğal saçlara dolgunluk, permalı saçlara canlılık kazandırıyor.

Kullanımı: Çok iyi çalkaladıktan sonra baş aşağı çevrilir ve avuca sıkılarak saçın her tarafına eşit olarak uygulanır. Kullanım miktarına göre tutuculuk seviyesi ayarlanır.

Fiyatı: 39,00 YTL

SYSTEM DESIGN HI-SHINE

Tüm saç tiplerine, özellikle kuru saçlara olağanüstü bir parlaklık ve canlılık kazandırıyor. Yağsız ve hafif formülü ile saçların elektriklenmesini ve dış etkilerden kaynaklanan kırılmaları önlerken, güneş filtreleri sayesinde saçı güneşin olumsuz etkilerinden koruyor. Birkaç damlasıyla en kuru ve dalgalı saçları bile canlandırırken, saç uçlarındaki çatallaşmaları onarıyor.

Kullanımı: 3-6 damla avuç içinde ısıtılarak saç tellerine yedirilir. Kuru veya nemli saça uygulanır ve bırakılır durulanmaz.

Fiyat: 62,50 TL

SYSTEM DESIGN FREEZE-IT

Saçta kalıntı ve ağırlık yapmayan, yüksek tutuşlu sprey, saça uygulandığında istenilen şekli donduruyor ve saçın son halini koruyor. Sprey, uygulandığı saçtan fırça ile kolayca temizlenebiliyor, yapışkanlık ve sertlik yaratmıyor. Saçı güneş ışınlarından koruyarak yıpranmasını önlüyor.

Fiyatı: 35,50 TL

SYSTEM DESIGN TEXTURE MUD

Saçta istenilen şekli yaratmak, ayrımları belirginleştirmek, saçı yukarı kaldırmak için ideal olan ürün, esnek yapısına rağmen güçlü bir tutunma sağlıyor. Saça istenilen biçimi verirken yapısını güçlendiriyor.

Kullanımı: Kuru veya ıslak saça uygulanır. Saçın her tarafına eşit olarak yayılır, istenilen şekil verilir.

Fiyatı: 45,50 TL

SYSTEM DESIGN INSTANT REPLAY GEL

Tüm saç tipleri için yüksek tutuculuk özelliği olan ve saça dolgunluk veren sert jöle, içeriğindeki Panthenol ve Sodyum PCA ile saça verilen şeklin nemden etkilenmesini önlüyor, beyaz kalıntı bırakmayarak kepeklenmeye neden olmuyor. Su püskürtüldüğünde saça daha önce verilmiş olan şekil yenilenir. Dalgalı saçları düzleştiriyor, düz saçlara yeni dalgalar kazandırıyor. Isıyla şekillendirme sırasında saçı koruyor, parlaklık veriyor. Aynı zamanda özel formülü sayesinde saçı ultraviole ışınlarına karşı koruyor.

Fiyatı: 39,00 TL

SYSTEM DESIGN SPRAY AND SHINE

Tüm saç tipleri için anında parlaklık sağlayan, yağ ve alkol içermeyen gazsız sprey, Aloe Vera, Melekotu, Papatya ve Defne içeren özel formülü ile saça doğal parlaklık ve nem sağlıyor. Saç tellerine ipeksi bir görünüm de kazandıran sprey, güneşten koruyor. Renk koruyucu faktörü (UVB) ile saçtaki boyanın uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Yüksek ısı altında saç derisinin kurumasını önlüyor. Dalgalı saçların fönlenmesinde düzgün ve ipeksi bir görünüm sağlarken, düz saçlarda elektriklenmeye neden olmuyor.

Kullanımı: Kuru saça uygulandığında parlatıcı özelliği vardır. Bir kol mesafesi uzaklığından sprey olarak uygulanır. Islak saça sıkıldığında, saçın kolay açılmasını sağlar.

Fiyat: 46,00 TL

SYSTEM DESIGN QUIKK

Saçta ağırlık hissi yaratmadan, yüksek tutuş ve yumuşak görünüm sağlayan sprey, çabuk kuruyarak saç tasarımını sonlandırıyor. İçeriğindeki protein ve nemlendiriciler sayesinde neme, rüzgara ve güneş ışınlarına karşı maksimum koruma sağlarken, saça parlaklık ve canlılık kazandırıyor. Fırçalanarak saçtan kolayca temizlenirken beyaz kalıntılara neden olmuyor ve kepeklenme yaratmıyor. Isı ile şekillenmede yüksek tutuş sağlıyor.

Kullanımı: Saça son halini vermek için kullanılabildiği gibi dalgalı bukleler elde etmek için nemli saça bigudi sarılarak ta uygulanabilir.

Fiyat: 49,00 YTL