NikeWomen Yaz Koleksiyonu’nda yer alan, sporcular için özel tasarlanan iç çamaşırları, rahat modelleri ve teri emen Dri-FIT kumaşlarıyla kadınlara kendini güvende hissettiriyor.

NikeWomen Mesh Convertible Bra

Göğüs altından geçen telleri ve kalıplı kupuyla göğüsleri kaldırıyor, ayarlanabilir sırt askılarıyla rahat kullanılıyor. Dri-FIT kumaşı sayesinde teri hissettirmiyor, renkleriyle yaza neşe katıyor.

NikeWomen Strength Bra II

Ayarlanabilir göğüs ve omuz askılarıyla eşsiz bir destek ve rahatlık sunuyor. Kumaştaki denge bölgeleri sayesinde sutyenin tamamı vücudu sarmalarken, dikişsiz teknolojisiyle sürtünmeyi ortadan kaldırıyor.

NikeWomen Determination Bra II

File paneliyle cildin hava almasını sağlayan  sutyen, hem görüntü, hem de fonksiyonellik açısından beklentileri karşılıyor. Kalıplı göğüs kupları, mükemmel bir destek sunuyor. Siyah ve beyazın yanı sıra, pembe ve mor alternatiflerle sunuluyor.

Revolutionary Control Bra

Ayarlanabilir sırt ve omuz askıları, sutyenin vücudun şeklini almasını kolaylaştırıyor. Maksimum destek ve hareket özgürlüğü sağlayan sutyen, sporcu kadınlara rahatlık ve konfor sunuyor.

nike_strength_bra_iinike_revolutionary_control_branike_mesh_convertible_branike_determination_bra_ii