Gazlı ya da indüksiyonlu ocaktan, Teppan Yaki ve buharlı pişiriciye kadar birbiriyle sınırsız şekilde kombinlenebilen 13 farklı cihazdan oluşan Gaggenau’nun yeni Vario 400 serisi, kendi tasarımınızı yaratmanızı ve mutfaktaki en büyük şef olmanızı sağlıyor.

“Farkın adı” Gaggenau’nun 30 yılı aşkın süredir ürettiği Vario 400 serisi, şimdi, kullanım tekniği ve tasarımı bakımından son noktaya ulaştı. 13 farklı cihazdan oluşan seride gazlı ya da indüksiyonlu ocak, Teppan Yaki, buharlı pişirici ve daha birçok cihaz kişisel ihtiyaçlarınıza göre birbirleri ile en uyumlu şekilde eşleştirilmek üzere geliştirildi.

Birbirleri ile sınırsız şekilde kombine edilebilen cihazlardaki özellikler yine içinde ilkleri barındırıyor. Çelik düğmelerin mutfak tezgahının alnında konumlanması sayesinde hem düğmeler kirlenmiyor hem de cihaz yer kaplamıyor. İnteraktif ses ve ışıklarla donatılan cihazlar, kullanıcıyı doğru bilgilendirdiği gibi yemek pişirirken herhangi bir hata yapmasını da engelliyor. En özel paslanmaz çelik ve değerli malzemelerden üretilen yeni Vario 400 serisinin kullanım ömrü ise bir yaşam boyu devam ediyor.

Yeni Gaggenau Vario 400 serisi ile mutfaktaki en büyük şef sizsiniz | 1

Cihazları geliştiren Gaggenau mühendisleri güveni de bu seride ön plana çıkarıyor. Gazlı ocaklarda bulunan akıllı emniyet sistemi sayesinde alev söndüğü takdirde, cihaz yemeğin bozulmaması için gazı kesmeden tekrar yakmayı deniyor. Eğer yanmayacak şekilde yemekten bir taşma olduysa, cihaz otomatik olarak gazı kesiyor ve interaktif göstergeler ile kullanıcıyı uyarıyor.

Evinizde tasarımı ile de göz dolduracak Gaggenau yeni Vario 400 serisinden alacağınız keyif bir ömür boyu sürecek. Bu özel seriyi görmek ve kendi tasarımınızı yaratmak için Gaggenau mutfak stüdyolarına uğramanız yeterli.

www.gaggenau.com