L’Oréal Paris’ten True Match Ailesi’nde yeni dönem !
Teninizin rengine ve dokusuna birebir uyum sağlayan L’Oréal Paris True Match ailesinin her üyesi
ipeksi, hafif yapısı ile maske etkisi yaratmadan homojen bir şekilde ciltte dağılır, mükemmel pürüzsüz ve doğal bir görünüm sağlar.

Ve bu sonbahar, True Match Ailesi yepyeni ambalajları ve formülüyle güzelliğinize güzellik katmaya devam ediyor!
Yeni True Match Allık, Blush Delicieux’nun yenilenen kutusuyla, saten, şeftali, diğer kahve tonlarıyla ve içerdiği formülü sayesinde sizlere hayalinizdeki doğallığı taptaze meyve kokularıyla sunuyor. Yeni True Match Touche Magique kapatıcı ise, geliştirilen formülüyle teninizin rengine ve dokusuna birebir uyum sağlıyor. Maske etkisi yaratmadan yüksek derecede mükemmel kapatıcılık özelliği sayesinde ışığı yansıtarak parlamayı engelliyor. Doğal ve bej renk tonlarıyla, size mükemmel güzelliği sunar.

İnce partiküllerden oluşan formül yeni pigmentlerce zenginleştirilen True Match Fondöten yüksek dereceli kapatıcılığa sahiptir. Tene uyumu sayesinde mükemmel pürüzsüzlükte doğal bir görünüm sağlayarak teninizde kurutmadan ve dalgalanma yaratmadan homojen bir şekilde dağılım sunuyor.

Güzelliğine önem veren tüm kadınlar gibi L’Oréal Paris’in dünyaca ünlü güzellik elçileri Doutzen Kroes, Laetitia Casta ve Noemie Lenoir da Yeni True Match Ailesi’ndeki ürünleri tercih ediyor.

Önerilen Tüketici Fiyatları :
True Match Allık 42,99 TL 7 Farklı Ton
True Match Fondöten 49,99 TL 9 Farklı Ton
True Match Touche Magique Fondöten 35,99 TL 4 Farklı Ton

Touche-MagiqueDP-ACParf-DOUTZEN-Masterdp-accord-blushACCORD-PARFAIT