2010yilbasiYılbaşı; her zaman, yeni yılın getireceği güzelliklerin hayaliyle geçer… Peki ya sizin güzelliğiniz? Yeni yıla nasıl girilirse, tüm yılın öyle geçirileceğine dair bir inanış vardır hepimizde. Öyleyse tepeden tırnağa güzel bir yıl dileyin ve bu yılbaşında da farklı ve dikkat çekici güzelliğinizle ön planda olup, 2010’a bu tüyolarla muhteşem bir başlangıç yapın !

Saçlarınız…

Yılbaşı gecesi şıklığınızı tamamlayacak en önemli unsurlardan biri şüphesiz saçlarınızdır. Özenle şekillendirdiğiniz ve ışıl ışıl görünmesini istediğiniz saçlarınız için dünyaca ünlü saç bakım markası John Frieda Collection’dan mükemmel iki ürün…

Gece makyajınızın ve elbisenizin tamamlayıcısı saçlarınıza uygulayacağınız John Frieda Luxurious Volume All-Out Hold Hair Spray saçlarınıza verdiğinizin şekli gece boyunca sabitlemeye yardımcı olur. Saçlarınızı şekillendirdikten sonra, saçınıza ekstra bir parlaklık kazandıracak John Frieda Frizz-Ease %100 Shine Glossing Mist’i kullanabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz her an, her yerde rahatlıkla uygulayabileceğiniz bu ürün aynı zamanda saçlarınızı pürüzsüzleştirmeye destek olacaktır.

John Frieda Collection Luxurious Volume All-Out Hold Hair Spray: 26 TL
John Frieda Frizz-Ease %100 Shine Glossing Mist: 24 TL, Yetkili Eczanelerde ve Boyner, Sevil gibi zincir parfümerilerde.

Cildiniz…

Yılbaşı gecesi yapacağınız makyajın güzelliği kadar kalıcılığı da önem taşıyor. Öncelikle bunun için seçeceğiniz makyaj malzemeleri çok önemli… Ancak asıl önemli olan makyajın dağılmasını engellemek için altına uyguladığınız ürünler… Murad’ın en yeni nemlendiricisi Oil-Control Mattifier SPF 15 klinik olarak kanıtlanmış etkisi ile cildin yağ salgılanmasını 8 saat boyunca kontrol altında tutarak cildin yağlanmasını ve parlamasını engelliyor. Makyaj altı baz olarak uygulandığında makyajınızın akmasını ve dağılmasını önlüyor.

Yılbaşı gecesinde yüzünüzde belirecek birkaç sivilcenin canınızı sıkmasına izin vermeyin! Murad Blemish Treatment Concealer sivilceleri etkili bir şekilde kapatırken hızla kurumasına da yardımcı oluyor. Zac Efron’un film çekimlerinde kullandığını itiraf ettiği bu mükemmel kapatıcının 3 farklı renk tonundan biri mutlaka cildinize göre!

Murad Oil Control Mattifier SPF 15: 129 TL
Murad Blemish Treatment Concealer: 65 TL, Yetkili Eczanelerde.

Teniniz…

Yaza uzun süre önce veda etmenize rağmen, yeni yıla bronz bir ten ile merhaba demek istiyorsanız, yılbaşı gecesine hazırlanırken Sally Hansen’ın klasikleşen ürünü AirBrush Legs’i mutlaka kullanmalısınız. İstediğiniz tonda bir bronzluk sağlayacak bu ürünü, sonrasında yıkayarak cildinizden kolayca temizleyebilirsiniz. Üzerine uygulayacağınız, cildinize abartıdan uzak doğal bir ışıltı sağlayan Sally Hansen Airbrush Shimmer ise teninizin tüm güzelliğini ön plana çıkarıyor. Uzun süre etkili formülü ile elbisenize bulaşmıyor ve gece boyunca sizi terk etmiyor.

Sally Hansen Airbrush Shimmer: 49,50 TL, Yetkili Eczanelerde.

Dudaklarınız…

Yılbaşı gecesi gibi özel bir zamanda daha parlak ve ışıl ışıl dudaklarla, daha çekici ve göz alıcı bir makyaja sahip olabilirsiniz. Sıra dışı çelik bilyesi, yoğun nemlendirici içeren özel formülü ve dudaklarda yağlı bir his bırakmayan yapısı ile dudaklara anında serinlik, nem ve yoğun parlaklık kazandırmaya yardımcı Blistex Lip Splash ile bir yıldız kadar parlak dudaklara sahip olabilirsiniz.

Blistex Lip Splash: 11 TL

Tırnaklarınız…

Sally Hansen Mega Shine, su geçirmez içeriği ile yılbaşı gecesi için özenle sürdüğünüz kırmızı ojenizin gün boyu soyulmasını önlerken, özel formülündeki elmas partikülleri ile ojenize elmas parlaklığında bir ışıltı katıyor. Siz de ojelerinizin mat, cansız ve solgun görünmesini istemiyor ve yeni yıla girdiğiniz dakikalarda güzelliğinizin tamamlayıcısı olan tırnaklarınızın ışığınızı yansıtmasını istiyorsanız, bu ürünü mutlaka deneyin…

Sally Hansen Mega Shine: 26,50 TL, Yetkili Eczanelerde.