ABC Sihirli Kapsül Teknolojisi ile üretilen yumuşatıcılar devrim yaratıyor | 1Mikrokapsül Teknolojisi” ile üretilen ABC Konsantre yumuşatıcı çamaşırlarınızın haftalar boyunca güzel kokmasını sağlıyor. Sihirli Kapsül teknolojisi ile üretilen ve adını değerli taşların gizeminden alan ABC yumuşatıcı çeşitleri “Akik Işıltısı”, “Safir Şıklığı”, “Ametist Cazibesi”, “Altın Pırıltısı” yumuşatıcıda devrim yaratıyor.

Çamaşırlarına özen gösterenlerin tercihi olan ABC yumuşatıcı çeşitleri, üstün yumuşatma performansının yanı sıra kalıcı koku özelliği ile de fark yaratıyor.

Yeni ABC Konsantre Yumuşatıcıların kokuları dünyada önde gelen parfümlerin yaratıcısı parfümörler tarafından geliştirildi. Mikro kapsül teknolojisiyle üretilen yumuşatıcılarda, koku partikülleri mikro kapsüllerin içinde uzun süre kalabiliyor. Bu sihirli kapsüllerin harekete geçmesi için de küçük bir dokunuş yeterli.

ABC Deterjan Sanayi tarafından sihirli taşların ışıltısını mikro kapsül teknolojisi ile tanıştıran formül hakkında bilgi veren ABC Deterjan Ürün Müdürü Didem Bulca; “Yumuşacık çamaşırlara her temasta kapsüller içinde sakladığı parfümü açığa çıkarıyor, mis gibi kokusu haftalarca sizinle kalıyor. Her dokunuşunuzda yeni yıkanmış gibi mis kokulu, yumuşacık çamaşırlar sizi değerli taşlarla bezenmiş gibi özel hissettiriyor.” dedi.

Sihirli parfüm kapsülleriyle çamaşırlarınızın mis gibi kokması için bir dokunuşunuz yeterli!

Türkiye’nin en yumuşak formülüne sahip ABC Konsantre Yumuşatıcı mükemmel ve kalıcı koku performansının yanı sıra içinde çok özel kapsüller barındırıyor. Bu sihirli kapsüllerin harekete geçmesi için de sizin küçük bir dokunuşunuz yeterli.

ABC Sihirli Kapsül Teknolojisi ile üretilen yumuşatıcılar devrim yaratıyor | 2Yumuşacık çamaşırlarınıza her temasınızda kapsüller içinde sakladığı parfümü açığa çıkarsın, mis gibi kokusu haftalarca sizinle kalsın.

Hem de bir kere değil, her dokunuşunuzda yeni yıkanmış gibi mis kokulu, yumuşacık çamaşırlar…

Çevre Dostu
ABC Konsantre yumuşatıcının özel formül sayesinde 4 kat daha az su ve ambalaj malzemesi kullanarak doğanın yeşil kalmasına katkıda bulunursunuz.

Yeni ABC Konsantre Yumuşatıcılar, sadece performanslarıyla değil, yenilikçi ve şık şişe tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca geniş ürün yelpazesiyle, her beklentiye hitap ediyor.

ABC Deterjan :ABC, yaklaşık 40 yıl önce kurularak Türkiye’nin saygın sanayi kuruluşlarından bir tanesi olmayı başaran Başer Kimya’nın lokomotif markasıdır. Geçtiğimiz yıl ABC markası ile sinerji yaratmak amacıyla Başer Kimya, ismini değiştirerek yola ABC Deterjan olarak devam etmektedir. Osmaniye’deki 85 bin metrekarelik fabrikasında beş ana üretim kolunda faaliyet gösteren ABC Deterjan, tüketicilerin her türlü temizlik ihtiyacını karşılayacak, kaliteli ürünleri geliştirip tüketicilerin beğenisine sunuyor. 30 ülkeye ihracat yapan ABC Deterjan, çeşitli zincirlere yönelik private label-markalı ürün- imalatı da gerçekleştiriyor. ABC Deterjan’ın, iç piyasaya yönelik TEK isimli ekonomik bir markası daha bulunuyor.