Abiye kıyafet modelleri 2018 senesinde de mağazalardaki yerini alırken genç kızlar özel geceler ve mezuniyet gibi önemli anlar için nasıl bir model seçeneğini düşünmeye başlıyor. Sezonun en trend parçaları olarak karşımıza çıkanları inceleyelim:

  • İki Parça Modeller

Bu sene sık sık gördüğümüz iki parça modeller vitrinleri süslüyor. Kısa abiye elbiseler genelde mini etek ve mini üstten oluşuyor. Yaz gecelerinin şıklığını bu iki parça modellerle yakalayabilirsiniz.

  • Metalik İşlemeler

Parlak iplikler sayesinde metalik yansıma görüntüsünü elde edebileceğiniz payetlerle süslenmiş metalik elbiseler de bu sezonun trendleri arasında yer alıyor. Straplez abiye modelleri 2018 kreasyonlarında metalik yansımalar sık sık kullanılıyor. Geceleri ışıltılar üzerinizde olsun istiyorsanız metalik renkler ideal olacaktır.

  • Pastel Tonlara Sahip Abiyeler

Nişan abiye elbise modelleri, mezuniyet kıyafetleri gibi özel gecelerde son yıllarda özellikle tercih edilen renkler pastel tonları oluyor. Pudra pembesi, limon sarısı, bebek mavisi gibi beyaz tonuna daha yakın renkler çok moda. Doğal bir makyaj ve saçla uyum sağlayan bu elbiseler genç kızların da ilgi odağında.

  • Halter Yakalı Elbiseler

Yüksek yaka olarak da adlandırılan halter yakalar abiye modellerinde 2018 senesinde sıklıkla karşımıza çıkıyor. Boynu kapatan bu modeller mini elbiseler için tercih ediliyor. Kısa abiye modelleri 2018 senesinde kreasyonlarında halter yakaya yer veriyor.

  • İki Parçayı Birbirine Karıştırın

İki parça modasına benzeyen bu akım da 2018’in trendleri arasında yer alıyor. Dantellerle çiçek desenleri, farklı tonları ve ince tüllerle kalın kaftanları birbirine karıştırarak yeni bir abiye elbise modeli elde edebilirsiniz.

2018 Senesinde Genç Kızlar İçin Trend Abiye Modelleri | 1 2018 Senesinde Genç Kızlar İçin Trend Abiye Modelleri | 2 2018 Senesinde Genç Kızlar İçin Trend Abiye Modelleri | 3

2018 Düğün Sezonu Açıldı, Yeni Abiye Elbiseler Görücüye Çıktı Tıklayın !

Kayınvalide Abiye Modelleri 2017-2018 Tıklayın !

Mezuniyet Elbiseleri 2018 Tıklayın !

Ucuz Kıyafetleri Pahalı Göstermenin Püf Noktaları Tıklayın !