Soğuk havalara hazırlık yapmaya şimdiden başlayarak sezon kampanyalarına ek avantajlar sağlayan indirim kuponu, hediye çeki ve bonus puanlar sayesinde internetten yapacağınız alışverişlerinizi çok daha ucuza getirebilirsiniz.

Yaz sezonunun sona ermesiyle birlikte online mağazalarda yeni ürünlere yer açma telaşı, Eylül ayı süresince büyük indirim kampanyalarının ortaya çıkmasını sağlamıştı. Halen birçok mağaza, yaz sezonundan kalan ürünlere büyük promosyonlar yapıyor olsa da şu anda 2016 Sonbahar-Kış sezonuna özel giyim, elektronik ve telefon fırsatları oldukça revaçta. Arayışınızı kolaylaştırmak için fırsat takip sitesi Alerabat.com Türkiye’de farklı kategorilerde ön plana çıkan en iyi 5 indirimi sizler için derledik:

alerebat-icerik

1- n11’den 11 Kasım’a Özel İndirim Kuponları

-n11.com’da şu anda iki büyük kupon kampanyası var. Birincisi 25 Aralık’a kadar vereceğiniz siparişlerde 200 tl’ye kadar indirim kuponu kazanmanızı sağlayacak olan “alışveriş yaptıkça kazan” kampanyası.Diğeri ise n11’in uğurlu günü olan 11.11.2016’ya özel kupon kampanyası. Detaylarını Alerabat veya mağazanın özel sayfasında bulabileceğiniz bu kampanya süresince her hafta farklı oranlarda indirim sağlayan indirim kodlarını yarı fiyatına satın alıp 11 Kasım’da kullanabilirsiniz. Eğer satın almayı kesin kararlı olduğunuz bir ürün varsa uygun kupon kodunu şimdiden satın alarak çok ciddi derecede avantajlı çıkabilirsiniz.

2- FLO İndirim Kodu Kullanmadan Alışveriş Yapmayın

Flo internet mağazası sonbahar-kış sezonunu erken açan mağazalardan birisi. Soğuk ve yağışlı havalarda ayakları sıcak tutmak için ayakkabı bakınıyorsanız alışverişinizi yaparken Flo indirim kodu kullanarak toplam fiyatı biraz daha aşağıya çekebilirsiniz.

3-Trendyol’dan Çocuk Giyimine Özel Fırsatlar

Mağazada her ayın belirli günlerde “Çocuk Modası Haftası” çerçevesince özel butikler açılıyor. Bu hafta içinde Alerabat’tan edinebileceğiniz Trendyol indirim kodu sayesinde çocuklarınızın giyim alışverişlerini 25 TL daha az ödeyerek yapabilmeniz mümkün.

4- Mont ve Kabanlar İçin En Uygun Fiyatlar Koton’da

Türkiye’nin hemen hemen her şehrinde bir şubesine rastlayabileceğiniz Koton’un sunduğu bütün ürünleri aslında birkaç tık uzaklıkta internet mağazasında kolaylıkla bulabilirsiniz. Ceket, mont veya kaban alışverişi yapmayı planlıyorsanız mağazadaki indirimli yeni sezon ürünlerine kesinlikle göz atmalısınız. Ödeme yapmadan önce Ekim ayına özel indirim kodunu kullanmayı unutmayın!

5- Defacto Jeans Görücüye Çıktı!

Sonbaharda büyük bir sürpriz yaparak yepyeni bir kulvara giren Defacto, Amerika kökenli markaların başını çektiği denim-jeans sektörüne de el attı. Mağaza şu anda internet sitesinde özel indirimlerle jeans gömlek, pantolon ve mont satışı yapıyor. Elbette online mağazadaki avantaj bununla sınırlı değil. Belli tutarda alışveriş yaptığınızda sepetinizdeki ürünlerin fiyatında indirim sağlayan indirim kodlarını kullanarak mağazaya gitmeden kazançlı alışveriş yapmanın tadını Defacto’da da tadabilirsiniz.