Moda bu denli hızla dönüşür ve değişir iken kendi tarzınızı yansıtmak en mantıklısı. Moda bu denli çeşitli ve seçenekli iken kendi moda konseptlerinizi oluşturmak, en doğal olanı. Üstelik moda olan her giyim ürünü, her bedende aynı durmuyor.

Self Servis Moda

Gir mağazaya ve en beğendikleri al. Sana en çok yakışanları seç. Dilediğiniz tarzı, konsepti oluştur. İçinden geldiği gibi, özgürce ve moda kriterlerine bağlı kalmaksızın tüm güzelliğini yansıt.

Hangi pantolon modeli seni daha güzel gösteriyor? Hangi ayakkabılarla daha rahatsın? Hangi renk, tenini daha çekici, saçlarını daha parlak ve gözlerini daha ışıltılı gösteriyor?

Bu tamamen bedeninle, bakış açın arasında olan tatlı bir mevzudur. Kendini görmek istediğin gibi yansıtman, dış dünyaya bakış açını sunman tamamen giyim kuşamınla alakalıdır. Moda konsepti oluşturmak, kişisel ve kendine en çok yakışanı giymekle alakalıdır.

Kendi Moda Tarzınızı Yaratın | 1

İç Giyim Faktörü

Dantelli iç çamaşırları giymek için ille de evli olmaya gerek yok. Ipek gecelikler, seksi bustiyerler, genç kızlar da giyebilir, ileri yaşlarda olan kadınlar da. İç çamaşırı seçimi, karakteristik özelliklerin en içten yansımasıdır. Kişinin kendini iyi hissetmesi için öncelikle iç çamaşırlarını özenle seçmesi gereklidir.

Rengarenk ve eğlenceli pamuk dokumalar, şahane zarafet sunan dantelli çamaşırlar, transparan sutyenler, bralette çeşitleri gibi iç giyimde en iyi parçaları seçmelisiniz. İçten mutluluk ve kendi tarzını sunmak, öncelikle iç giyimden başlar.

2019 Fular Trendleri Tıklayın !

2018 Çizme Modası ve Çorap Trendi Tıklayın !

Mevsimlere Göre Kumaş Seçimi Nasıl Olmalıdır? Tıklayın !