Güzelleşmek için kış aylarında yapılan bu moda hataları kışın hasta ediyor hanımlar!

Aman diyelim hanımlar yaz ayları için ayırdığınız bu kıyafetler kış aylarında sağlığınızdan etmesin! Her kadının gardırobunda bulunan bu kıyafetler yapılan moda hataları sonucunda kış aylarında hasta ediyor. Yok sonra ben yine hasta oldum veryansınlarıyla baş başa kalırsınız.

Mevcut kıyafetlerinizi mevsimine göre değil de gelişi güzel kullanma sonucunda ciddi sağlık sorunları yaşayabilirsiniz demedi demeyin. Peki ya kış aylarında yapılan moda hataları neler diyorsanız yazımızı okumaya devam edin.

İşte kış aylarında yapılan moda hastaları

Ağır ve büyük çantalar

Oldu mu şimdi hanımlar! Kış aylarında zaten kat kat lahana gibi giyiniyoruz bir de yanınıza ağır çantalar alırsanız eklemlerinizde ağrılar ve bağlarda zorlanmalar yaşamanız kaçınılmaz olur.

Kış Aylarında Yapılan Moda Hataları | 1

Sert korse kullanımı

Kış aylarında giydiğiniz o sert korseler nefes almanızı dahi engellediği için zamanla kireçlenmeye ve fıtık girişimine neden olacak. Omurga sağlığınız için omurgalarınızı sıkacak tarzdaki moda hatalarına düşmeyin deriz hanımlar!

Çok yüksek ya da çok düşük bel pantolon

Yüksel bel pantolonda düşük bel pantolonda kış aylarında yapılan en büyük moda hatalarından biri. İkisi de sağlıksız çünkü yürüyüş sırasında temas ettiği yerlerin elastiğini bozar.

Kış Aylarında Yapılan Moda Hataları | 2

Çok düz ya da çok yüksek topuklu ayakkabı

Çok düze ya da çok yüksek ayakkabılar vücuttaki ağırlık merkezinin yerini değiştirdiği için bel ve eklem bölgelerinde aşırı yüklenmeye neden oluyor.

Kalem etekler

Kış aylarında bile modasını kaybetmeyen kalem etekler kışın giyildiğinde sinirlerin sıkışmasına neden olarak hasta ediyor bilginize.