Son zamanlarda saçta yeni bir akım var, peki, şelale saç örgüsü nasıl yapılır?
şelale saç örgüsü resimli videolu tarif makalemizde aşama aşama bu örgünün yapılışını bulabilirsiniz. Fransız şelale saç örgüsü diye de bilinen bu model ile saçlarınız müthiş gözükecek!
Saçlar kadınların en mühim aksesuarlarındandır, saçlarımız güzel gözüküyorsa kendimizi iyi hissederiz, üzgünsek bu durum saçlarımıza yansır ve saç rengimizi değiştiririz, yani kısaca saçlarımız psikolojimizle çok yakından ilgilidir.
Siz de güzel ve kolay bir saç tarifi arıyorsanız, işte sizin için seçtiğimiz pratik ve şık saç örgüsü tarifi

[youtube id=”g7aOl7uLe4g” width=”600″ height=”350″]

Şelale saç örgüsü nasıl yapılır?
Şelale örgüsü yapmak için öncelikle işe saçlarınızı tarayarak başlayın.

En Güzel Örgü Saç Modelleri Tıklayınız

selale_sac_orgusu_nasil_yapilir_1

Saçınızın ön kısmında örgüye başlamak istediğniz yerden bir tutam alın, tutam örgünüzün kalınlığını belirleyecektir.selale_sac_orgusu_1

Ayırdığınız bu tutamı üçe bölüp, klasik balık sırtı biçimde örün. 6 santimden sonrası örgününün yönü aşağı değil, başınızın arka kısmına doğru dönmeye başlamalı ve o şekilde devam etmeli.selale_sac_orgusu_2

Resimler ve video size yardımcı olacaktır.selale_sac_orgusu_3 selale_sac_orgusu_4

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.