Soğan kabuğu turuncuya dönük kızılımsı bir renktir. Soğan kabuğu saç rengi modelleri resim galerimizde sizler için bu rengin en güzel tonlarını derledik. Soğan kabuğu saçlar kadını oldukça çekici ve seksi gösterir.Rengin tek negatif yönü çabuk akıp, solmasıdır.Soğan kabuğu rengi saç boyası alıp evinizde bu rengi elde edebileceğiniz gibi kuaföre de yaptırabilirsiniz. Size önerimiz işinin ehli bir kuaför bulmanızdır yoksa istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz.
İşte size fikir verebilecek resim galerimiz

 

sogan_kabugu_sac_rengi (1) sogan_kabugu_sac_rengi (2) sogan_kabugu_sac_rengi (2) sogan_kabugu_sac_rengi (3) sogan_kabugu_sac_rengi (4) sogan_kabugu_sac_rengi (5) sogan_kabugu_sac_rengi (7) sogan_kabugu_sac_rengi (8) sogan_kabugu_sac_rengi (9) sogan_kabugu_sac_rengi (10)

 

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.