UçukMavi TazeGeldi…

Bu blog’la Mavi dışarı, herkes içeri!

NEDİR ?

UçukMavi.com; moda, müzik, sanat, tasarım ve fotoğrafın güncel hayata karıştığı yeni bir adres. Mavi’nin “Kafana Göre” konseptiyle sergilediği duruşu, en samimi ve hızlı şekilde paylaştığı, blue jean/moda/pop kültür üzerinde düşünen, yaratan, kendisini tek bir alanla asla sınırlamayan bir moda blog’u.

İÇİNDE NE VAR ?

Blue Jean kültüründen ilham alan UçukMavi’de kişisel stil her zaman ön planda; bu yüzden sokaklar mercek altında. Blog, Mavi’nin iç dünyasını dışarı taşırken, bir yandan da gözünü markanın ilgiyle takip ettiği kişilere, mekanlara, olaylara çeviriyor. Yeni yüzler keşfediliyor, eski yüzler hatırlanıyor.

NEDEN FARKLI ?

UçukMavi modayı, özgün, samimi, deneysel bir duruşla hayata karıştırıyor. Yaratıcılığın sınır tanımadığına inanıyor, alışılmış şekillerle pek de ilgilenmiyor. Bir makyöre fotoğraf makinesini, bir ressama makyaj fırçasını uzatabiliyor. Bir kavrama, olaya ya da kelimeye bambaşka bir açıdan bakabiliyor.

EN TAZE POSTLAR

İzzeddin Çalışlar’ın “Blucin Açılımı” yazısı, moda editörü Esra Başıbüyük’ün kamera arkasına geçtiği “Kalbimden Çıkan Mavi” moda çekiminin yanı sıra, “Giyinmeye Nereden Başlarsın?” ve “Mavi ile İyi Gider” köşeleri blog’da görülebilir.

www.ucukmavi.com