Genç ve güzel görünmek özellikle biz kadınlar için tutku boyutundadır. Yaşlı gösteren saç modelleri hangileridir? makalemizde yaşlı gösteren saç hataları nelerdir? konusuna yer verdik.

Yaşla beraber pigmentlerimizde eskir ve cilt solgun görünmeye başlar, çok açık saç tonları, platin rengi olduğunuzdan daha yaşlı görünmenize neden olur.
2006 Cannes Film Festival - "Marie Antoinette" Premiere

yasli_gosteren_sac_modelleri (7)
Saçlardaki mat ve cansız görünüm sizi yaşlı gösteren nedenler arasındadır. Saçınıza doğal bakım ürünleri uygulayarak parlaklığını tekrar kazandırabilirsiniz..
"PUNK: Chaos To Couture" Costume Institute Gala
Siyah ve koyu tonlarda saç renkleri yüzünüzdeki çizgilerin, kusurların daha bariz görünmesine neden olur. 30 yaş ve üstü kadınlara önerimiz koyu saç renklerinden kaçınıp, daha soft renklere yönelmeleridir.
"Killers" London Premiere - Inside Arrivals

 

Saçın kimyasalla uzun süre teması da saçı yıpratan sebepler arasında yer alır.
Çok fazla işlem görmüş saç sizi daha yorgun ve yaşlı gösterecektir.

yasli_gosteren_sac_modelleri (1) The 66th Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Kahkül modeller, çok kısa maskülen modellerde ifadenizi sertleştirip, olgun yaşlarda görünmenize sebep olan hatalardandır.YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.