Hecha Stewpan Döküm Tencere 19cm / 23cm / 26cm

Stewpan döküm tencerenizin yapabileceklerine hazır olun! Özlediğiniz geleneksel ev yemeği lezzeti sofranıza Hecha ile geri geliyor. Tencere serisinin ilk ürünü Mini Cook da diğer tüm Hecha ürünleri gibi döküm olma özelliği ile ısıyı tüm yüzeye eşit yayar ve sıcaklığı uzun süre muhafaza eder. Böylelikle, kısık ateşte uzun pişirme ve fırın kullanımı gerektiren yemeklerde mükemmel sonuçlar elde eder. Yahni, rosto, zeytinyağlı yemekler, hatta ekmek bile pişirebilen Mini Cook ocaktan fırına, fırından sofraya rahatlıkla taşınabiliyor.

Hecha Stewpot Döküm Tencere 28cm

Yüzyıllık geçmişiyle döküm demir, lezzetten ödün vermeden sağlıklı beslenmek isteyen kullanıcılara hitap ediyor. Tüm Hecha ürünleri gibi döküm olma özelliği ile Stewpot, ısıyı tüm yüzeye eşit yayıyor ve sıcaklığı uzun süre muhafaza ediyor. Böylelikle, kısık ateşte uzun pişirme ve fırın kullanımı gerektiren yemeklerde mükemmel sonuçlar elde ediliyor. Sığ tasarımı ile pilav yemeklerinde çok başarılı olduğu gibi yahni, rosto ve zeytinyağlı yemeklerde de Stewpot döküm demirin farkını hissettiriyor.

Stewpot’un pişirme sistemi nedir ?

Pişen yemeğinizden ısıyla birlikte yükselen buhar tencerenizin kapağının altında küçük su damlacıkları oluşturur. Bu damlacıklar daha sonra yiyeceklerin üzerine damlar. Pişme süreci boyunca tekrarlanan bu döngü, tatların yemeğinize iyice işlemesini sağlar.

Döküm demir kapak ağırlığı sayesinde, yemeğin kokusunun ve buharının dışarı kaçmasını engeller, böylelikle yemeklerinizde hiçbir lezzet kaybı yaşanmaz.

Hecha Stewpan-Stewpot Döküm Tencere | 1