Kotanyi Baharat'ın leziz serilerine cam şişeli yeni ürünler eklendi | 1 Mutfaklarımızın vazgeçilmezi, Avrupa’nın en çok tercih edilen baharat markası Kotànyi Baharatları’nın modern tasarımlı cam şişeli ürünleri seriye eklendi. Eklenen 24 yeni ürün arasında Garam Masala ve Piri Piri gibi sürpriz tat ve kokular dikkat çekiyor. Sağlıklı cam şişelerde sunulan, sofra kullanımına uygun ürünlerin yeniden doldurulabiliyor olması da pratik ve kullanışlı.

Avrupa’nın en çok tercih edilen baharat markası Kotányi Baharat’ın ürün yelpazesi her geçen gün genişliyor. Ürettiği 24 yeni ürünü, sağlıklı cam şişelerle, sofra kullanımına da uygun olarak sunan Kotanyi, yeni tat ve kokularla da ezber bozuyor. Tarçın, kişniş, küçük hindistan cevizi, kakule, kimyon ve karanfilden oluşan, tatlı ve acı baharatların mükemmel bir uyum içinde harmanlandığı egzotik karışım Garam Masala’yı yemeklerinize hint havası vermek için kullanabilirsiniz.

Daha baharlı bir çeşni arayanlar içinse hemen hemen tüm yemeklerde kullanılabilen Piri Piri hoş bir seçenek… Et, tavuk ve patatesli yemeklere çok yakışan Piri Piri’nin içinde chili biberi, soğan, kırmızıbiber, deniz tuzu, karabiber, sarımsak ve Frenk maydanozu var. Her biri 100 ml’lik cam şişeler, yeniden doldurulabildikleri için de ayrıca çok pratik ve kullanışlı. Kotanyi Baharat’ın baş döndüren lezzet dünyasında gezinmek isteyenler için ocak 2011 itibariyle, 100 ml‘lik cam şişeli Baharatlar- Karışımlar 4,30 TL + KDV, Otlar 2,75 TL + KDV ve Deniz Tuzu 2,00 TL + KDV’den satışa sunulacak.

Yeni seride neler var?

Toz Acı Chili Biberi, Köri, Toz Zerdeçal, Toz Zencefil, Granül Sarımsak, Kişniş tane, Tatlı Kırmızı Toz Biber, Acı Kırmızı Toz Biber, Toz Karabiber, Toz Beyaz Biber, Toz Tarçın, Granül Soğan, Pizza Baharatı, Piri Piri, Garam Masala, Acı Kırmızı Pul Biber, Toz Kimyon, Hindistan Cevizi, Kekik, Salata Otları, Kuru Nane, Fesleğen, Biberiye, Deniz Tuzu.