Erkeklerin en sevdiği saç modellerini öğrenerek partneriniz size hayran hayran bakışlarını görmek ister misiniz?

Saçlarınızı şekilden şekile sokuyorsunuz ama hiç erkeklerin gözünde beğenilip beğenilmediğini düşündünüz mü? Erkeklerde en az bizim kadar saç modellerini takip ediyor ve favori modeller belirliyor. Yani yaptığınız saç modeli erkeklerin ya çok hoşuna gittiği bir model de olabilir aksine görmekten kaçındığı bir model de olabilir. Peki ya erkeklerin en sevdiği saç modelleri neler mi? Kadınlar Kulübü sizler için erkeklerin en sevdiği modelleri paylaşıyor!

Erkeklerin En Sevdiği Saç Modelleri

Uzun ve Düz Saçlar

Bu saç modelini çok beğendikleri için erkeklere şaşırdık mı şaşırmadık. :) Çünkü erkekler her ne kadar yeni saç modelleri ortaya çıksa da klasikleşen saç modellerinden ve de uzun saçlardan bir türlü kopamıyor. Çünkü uzun ve düz saçlar erkeklere daha bakımlı ve alımlı geliyor. İşte erkeklerin sevdiği saç modellerinden ilki bu model.

Erkeklerin En Sevdiği Saç Modelleri | 1

Dalgalı Saç Modeli

Erkeklerin saç spreyleriyle ya da saç köpükleriyle yapılmış bir saça bayıldıklarını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz hanımlar. Bu iki saç şekillendiriciler erkeklerin beğenmedikleri şeyler. Erkeklerin en beğendikleri saç modelleri arasında olabildiğince gür, dalgalı yani doğal saçlar yer alıyor. Bilmem anlatabildik mi :)

Erkeklerin En Sevdiği Saç Modelleri | 2

At Kuyruğu Saç Modeli

Erkekler her ne kadar dile getirmeseler de at kuyruğu saç modeline bayılıyorlar. Çünkü sıkı ve yukarıdan toplanmış bir at kuyruğunun kadınları daha çekici gösterdiği düşüncesindeler. Eğer saçlarınız uzunsa at kuyruğu yapıp partnerinizi etkileyebilirsiniz.

Erkeklerin en beğendiği saç modelleri için sizin yorumlarınız neler?