Saç dökülmelerini önleyen ve saçları kökten uca besleyen hint kınası, saç boyası olarak kullanılmaktadır. Güzellik ve bakım kategorilerinde sıklıkla kullanılan Hint kınası ile vücuda doğal dövmeler yapılabilir. Estetik bir görünüm veren kına çeşitleri ile çekiciliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

Hint Kınası İle Saç Boyama | 1

Hint Kınasıyla Canlı Saçlar

Özellikle saçlarında ve saç diplerinde sorun olanların tercih ettiği bir yöntemdir. Saç derisinin yenilenmesi, onarılması ve nem kazanması için ideal boyama yöntemlerinden biridir. Hint Kınasıyla saç boyamak, iyi düşünülmelidir. Zira kolay kapanan bir boya değildir. Hint kınasıyla boyadıktan sonra üzerine normal saç boyaları ile boyama işlemi yapılmaz.

Hint kınası sonrası saçların oreal teknikleriyle açılması gereklidir. Bu da saçların erimesine neden olur. Şayet uzun süre kullanacaksanız, saçlarınızı beseler ve canlandırır. Düzenli olarak uygulanması gereklidir. İlk boyamada hemen etki sunmayabilir ancak düzenli şekilde Hint kınası ile saçları boyamak, saçların kolajen yapısının güçlenmesine, saç tellerinin artmasına ve daha sağlam, gür saç yapısına sahip olmanıza olanak sunar.

Saçlarımdaki hint kınasını nasıl akıtabilirim? Tıklayın !

Saçlarına Hint Kınası Kullananlar İçin Tıklayın !

Hint kınası üzerine boya tutar mı? Tıklayın !

Saç Rengi ve Saç Boyama Tıklayın !