Birçok kadının ‘’Kullanımı ve bakımı zor’’ diyerek kestirmekten vazgeçtiği kakül saç modeli hakkında birtakım detayları sizinle buluşturma istedik. Bu konuda haklısınız bakımı zor olabilir ancak yüz şekliniz ile uyum sağladığı takdirde gerçekten göz alıcı bir modele dönüşüyor ve sizleri çok daha farklı bir çehreye sahip hale getiriyor.

Yüz Hatları

Dolgun yüz hatlarını daha minyon bir görüntüye kavuşturmak adına küçük bir illüzyon çalışması yeterli olacaktır. Kakül saç modeli en çok size yakışacak ve beklentilerinizi de fazlasıyla karşılayacaktır. Dolgun yüz hatlarını saklama konusunda bu saç modelini kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Kakül Kestirecek Kadınların Dikkatine! | 1

Geniş Alın Kakül Modelleri

Alnınızın geniş olması saç modeli tercihlerinizde de büyük bir önem taşıyor. Kakül saç modeli ise bu aşamada en büyük yardımcınız olacaktır. Kakül sayesinde alnınızı örtebilir ve bu genişliği de kusursuz bir şekilde kamufle edebilirsiniz.

Kakül Kestirecek Kadınların Dikkatine! | 2

Kıvırcık Saçlı Kadınlar ve Kakül Seçimi

Birçok kadın kakül saç modelinin düz saçlar için daha uygun olduğunu düşünüyor ancak bilinen en büyük yanlışlardan bir tanesi ne yazık ki budur! Ünlüler dünyasına göz atarsanız eğer kıvırcık saçlar için de kakül model tercih edenlerin sayıca çok fazla olduğunu sizler de göreceksiniz. Saçlarınız kıvırcık olduğu için bu modeli geri plana atmayın ve deneyimlediğiniz takdirde sizler de ne kadar etkileyici bir görüntüye sahip olduğunuzu daha net bir şekilde fark edeceksiniz.

Kakül Kestirecek Kadınların Dikkatine! | 3

Her Yüz Şekline Göre Kahkül Saç Modelleri için Tıklayın !

Evde Kahkül kesimi (Resimli) Tıklayın !

Kıvırcık Saça Perçem Olur mu? Tıklayın !

Geniş alınlılara göre saç kesimleri ve kahküller için Tıklayın !

Üçgen Yüz Şekli Saç Modeli ve Makyajı Nasıl Olmalıdır? Tıklayın !

KAHKÜL SORUNU Olanların Paylaşım Alanı için Tıklayın !