Hanımların en büyük problemi olan şekillenmeyen saçlara bakalım neler yapabiliriz..

Evdeyken adeta güzellik abidesi olan saçlarınız tam bir yere çıkacağınız zaman şekilsizliğin dibine vurur. Çok sinir bozucu biliyoruz.  Saçlarınız sizinle resmen dalga geçer. Özellikle bir de toplantınız olduğu ya da önemli bir yere gideceğiniz zamanlarda devreye girer ki bu hiç çekilmez.

Saçlarınıza şekil vermek istiyorsunuz ancak bunu başaramıyorsanız sizler için hazırladığımız saç şekillendirme yöntemlerimize göz atın deriz.

İşte saç şekillendirme yöntemleri ve çözüm önerileri

Kakülünüzle başınız dertteyse

Kabul edelim kaküllere şekil vermek öyle her yiğidin harcı değil. Peki ya şekilsiz mi bırakalım diyebilirsiniz hayır tabiki! Eğer kakülleriniz şekil almakta güçlük çekiyorsa kaküllerinizi yana ayırın ve örmeye başlayın. Emin olun daha şık bir görünüm kazanacaksınız.

Şekil Almayan Saçlara Öneriler | 1

Saçlarınızda şapka izi kalıyorsa

O gün şapka takmanız gerekiyor ama şapka izi de kalsın istemiyorsanız saçlarınızı normal ayıracağınız tarafın tersine doğru ayırın. Şapkayı çıkardığınızda doğal haline getirin.

Saçlarınız çabuk kirlenip yağlanıyorsa

Çabuk yağlanan saçlarınız varsa saçlarınız için kuru şampuanları deneyin. Kuru şampuanını spreyini saç diplerinize güzelce sıkın ve saçlarınızı tarayın ve saçlarınızı at kuyruğu yapın.

Saçlarınız çabuk sönüyorsa

O kadar özenle yıkarsınız şekil verirsiniz ertesi gün bir bakmışsınız sönmüş. Merak etmeyin bunun da üstesinden geliyoruz. Saçlarınıza acil hacim kazandırmak istiyorsanız saçlarınızı normal ayırdığınız tarafın tersine tarayın. Daha sonra saç kurutma makinesiyle biraz ısı verin. Artık saçlarınız sizin emrinizde!

Dalgalı saçlarınızla baş edemiyorsanız

Dalgalı ve gür saçlarınızı bir türlü kontrol altına alamadıysanız en pratik çözüm dalgalı topuz yapmak. Saçlarınızı tepeden tutturun ve dağınık topuz şeklini verin. Bulunduğunuz sıkıntıdan sizi çekip çıkarak.

Saçlarınız düzenli görünsün istiyorsanız

Saçlarınız hem toplu olmasın hem de düzenli olsun istiyorsanız saç aksesuarlarına ne dersiniz? Evet bizce de mantıklı. Saçlarınıza takacağınız tokalarla saçlarınız daha derli toplu duracak.