Yaz geldi, çattı. Yazın fit olmayı hangi kadın arzulamaz ki? Formda kalmak hepimizin arzusu! Ancak nefsimize hakim olmak da bir kadar zor değil mi? Diyete tam olarak uymak arada ufak kaçamaklar yapmamak hepimizi zorluyor. Hele ki tatlı sevenleri!

Her daim birbirimize destek olurken diyet yaparken destek olmamak olur mu : ) Kadınlar Kulübü’nde “Sil baştan başlamak gerek bazen, bizim hatunlar toplanın” benzeri çağrılar ile harekete geçen bizler, birbirimize tavsiye vermenin yanı sıra cesaret de veriyoruz. Zaten cesuruz, artık kim tutar bizi : )

Yaşasın diyet dostluğu <3

Diyet ile uyguladığımız beslenme programlarında birbirimize arkadaşlık ediyoruz. Beslenme alışkanlıklarımız değişirken, yeni dostluklarımız da yeşeriyor! Yaşasın diyet dostluğu : )

women

Arada çocukluğumuza dönmüyoruz da değil tabii! Kilo verme yarışmaları düzenliyoruz : ) Kilo verme sürecimizden haftalık ya da aylık fotoğraflar paylaşıyoruz. Ve böylece kendimizin motivasyonu artırıyoruz, diğer kadınların azmini.

O elbiseyi almak için tek yürek oluyoruz!

Yani o elbiseyi almak için tek yürek oluyoruz : ) Eninde sonunda o elbiseye girerek, salına salına yürüyeceğiz! Ya beyaz pantolon? Onu da rahatlıkla giyeceğiz! Dondurmalardan önce eriyecek o basenler…

diet

Bu diyet dostluğuna hayatımızın birçok döneminde ihtiyaç duyuyoruz. Düğüne aylar kala gelinlik diyetlerinde, hamile kalmadan ya da doğum sonrası kilo verme diyetlerinde, sınav hazırlık süreci sonrası kilo verme rejimlerinde…

Fit, güzel, özel anneler…

Bebeğimiz kucağımıza aldığımız o eşsiz anlar ardından, sütümüz bol olsun diye iyi besleniyoruz. Hiçbir şey evlattan önemli olamaz. Ancak formumuza dikkat etmekten geri kalmıyoruz ve başlıyor annelerin fit olma savaşı!

bebeklerde-kilo-kaybi_[1]

Sporsuz diyet olmaz!

Diyetlerin tek başına yeterli kalmayacağının da farkında olduğumuzdan, spor ve egzersiz programlarını da uyguluyoruz. Diyette olduğu gibi spor yapmak için birbirlerine motivasyon veriyoruz.

diyet-kadin(3)

Orantılı ve sağlıklı bedenler için omuz omuza inceliyoruz, çünkü yaz geldi!

Sizin diyet ne zaman başlıyor, bu pazartesi mi : )