Yıllardır annelerin en güvenilir markası olarak seçilen Dalin, yine annelerin rahatını düşünüyor… Babyshow İstanbul fuarına katılacak olan Dalin, Nevşah Fidan Turan yönetiminde hamile annelere nefes açma egzersizleri yaptıracak ve aktivite sonunda katılımcı bir anneye doğum fotoğrafı hediye edecek…

Bilinçli nefes kadınların hamilelik ve sonrası dönemleri boyunca hissettikleri sıkıntı, rahatsızlık ve duygusal gerilimleri ortadan kaldırıyor, rahatlık, huzur ve dinginlik gibi rahatlatıcı duyguların yerleşmesini sağlıyor.

Bebek Bakım Uzmanı Dalin hamile annelerin rahatlamalarını düşünerek, 15 Mayıs’ta Hilton Convention Center’da gerçekleşecek olan Babyshow İstanbul fuarına katılacak. Nevşah Fidan Turan yönetiminde annelere nefes açma egzersizleri yaptırarak rahatlamalarını sağlayacak. 20 dakikalık workshop aktivitesi sonunda katılımcılar arasında yapılacak çekiliş ile de bir anneye doğum fotoğrafı hediye edilecek. Ayrıca giriş alanında yer alan standından bebeklere özel ürün ve hediyeler de dağıtılıyor olacak.

Tüm anne ve anne adaylarını bekliyoruz.