Boğaz ağrısından mı muzdaripsiniz? Hızlı ve doğal bir ilaç ile boğaz ağrısından kurtulmak mı istiyor musunuz? Elma sirkesi ile gargara yaparak boğaz ağrınıza son verebilirsiniz.

Sirke boğaz ağrısına iyi gelir mi?
Elma sirkesi boğazda ağrıya neden olan mikroplarla mücadelede yardımcı anti-bakteriyel özellikler bakımından zengindir.

Elma sirkesinin asitl oranı yüksek düzeyde olduğundan, dokuların pH seviyesini azaltmada yardımcı olur ve boğaz ağrısına yol açan bakterilerin yok olmasında önemli rol oynar.

Elma sirkesi, T-hücreleri ve beyaz kan hücrelerinin sayılarını artırarak bağışıklığı güçlendirmeye yardımcı prebiyotik insülinin zengin bir kaynağıdır.

Elma sirkesi balgamı yumuşatan, anlık rahatlama sağlayan ve bakterileri öldüren doğal bir balgam söktürücüdür.

Elma sirkesi boğaz iltihabına iyi gelir mi? ve nasıl kullanılır?
1.Yöntem
1 bardak suya 2 yemek kaşığı sirke koyun.
İçine biraz bal ekleyip iyice karıştırın, günde 2-3 kez bu suyu için.

2.Yöntem
2 yemek kaşığı suya biraz tuz ekleyin ve bu karışımı yarım bardak suya döküp iyice karıştırın.
Günde en az 3-4 kez bu su ile gargara yapın.
Dillerseniz karışıma yarım çay kaşığı acı biber de ekleyebilirsiniz.

3. Yöntem
1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 1 tatlı kaşığı bal, 1/4 limon suyu, biraz acı biberi karıştırıp, sıcak suya dökün. Yavaş yavaş bu karışımı için. Günde 4 kez kez devam ederek hızla iyileşebilirsiniz.

4.Yöntem
Elma sirkesi ve bal
Ciddi bir öksürük, boğaz ağrısı ile birlikte soğuk algınlığı da varsa, elma sirkesi kürü boğaz göğüs ağrısı rahatsızlığını hafifletmeye yardımcı olacaktır
4 yemek kaşığı elma sirkesi ile 4 yemek kaşığı balı karıştırın. Bu karışıma su eklemeyin. Boğaz ağrısını geçirmek 3-4 saatlik arayla, bu karışımdan 1 çorba kaşığı için.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir