Sıcak içecekler kabusunuz olmasın
Hassas dişlerin rahatlaması için sadece 60 saniye yeterli
Sensodyne Hızlı Rahatlama & Uzun Süreli Koruma, sadece 60 saniye içerisinde etkisini gösteriyor, diş hassasiyetine karşı uzun süreli koruma sağlıyor.
Sensodyne Hızlı Rahatlama & Uzun Süreli Koruma sayesinde soğuk kış günlerinde ısınmak için içilen sıcacık çorbalar, çay, salep gibi içecekler, rahatlıkla tüketilebiliyor. Sıcak içecekler dişleri sızlatan bir kabus olmaktan çıkıyor.

Diş hassasiyeti günümüzde her 3 kişiden 1’inin yaşadığı bir problem. Kış boyu tüketilen sıcak içecekler, hassas diş sorunu yaşayan kişilerin daha da acı duymasına sebep oluyor. Hassas dişlerde, sert diş minesinin altındaki daha yumuşak dentin tabakası açığa çıkıyor, bu tabaka sıcakla temas ettiğinde keskin bir ağrı oluşuyor. Problemin en pratik tedavi yöntemi ise hassas dişlere uygun bir diş macunu kullanımı.

Sensodyne Hassas dişlerin rahatlaması için sadece 60 saniye yeterli | 1

Sadece 60 saniyede rahatlama

GlaxoSmithKline (GSK) Tüketici Sağlığı ürünlerinden Sensodyne Hızlı Rahatlama & Uzun Süreli Koruma’yı 10 diş hekiminden 9’u öneriyor. Tüketicilerin hassas diş problemine en pratik çözümü sağlayan Sensodyne Hızlı Rahatlama & Uzun Süreli Koruma, hassas dişlerin tetikleyicilerine karşı fiziksel bir koruma oluşturuyor. Diş macunu uyaranların dentin tabakasını aşarak sinire ulaşmasını engelleyerek, hassas dişlerin rahatlamasına olanak veriyor.

Sensodyne Hızlı Rahatlama & Uzun Süreli Koruma, parmağın ucuna az miktarda sıkılıyor ve hassas olan dişlerin dişeti ile birleştiği kısma 60 saniye boyunca masaj yapılarak sürülüyor. Masajın ardından hızlı rahatlama etkisi hemen hissediliyor. Dişleri temizleyen, ferahlık veren ve diş minesinin güçlenmesini sağlayan ürün, günde iki kez kullanıldığında da hassas dişler için uzun süreli koruma sağlıyor.

GSK Hakkında
130’dan fazla ülkede faaliyet gösteren GSK Consumer Healthcare, bilimsel ağız sağlığı ürünleri konusunda lider konumda. Dünya çapında her gün 200 milyondan fazla insan GlaxoSmithKline (GSK) markalı diş macunlarını ve diş fırçalarını kullanıyor. GSK komple ağız sağlığı ürün yelpazesini tüketicilere sunuyor (diş macunu, diş fırçası, ağız bakım gargarası ve protez bakım ürünleri).
GSK Consumer Healthcare bünyesindeki Sensodyne; Florürlü, Tam Koruma ve Beyazlatıcı, Ferah Nefes, Beyazlatıcı, Naneli, Tam Koruma, Jel ve iso-active (Çoklu Etki, Beyazlatıcı), Hızlı Rahatlama olmak üzere 10 çeşidiyle, hassas dişlerin bakımını sağlıyor.