Bitkisel varis tedavisi

Varis bacaklardaki damarların belirginleşmesi ve koyu renkli, çirkin bir görünüme sebep olması olarak bilinir. Fakat varisin asıl nedeni damarlardaki kapakçıkların işlevini tam olarak yerine getirememesidir. Kapakçıkların işlevini yitirmesi sonucu damarlarda biriken kirli kan; koyu renkli, kötü bir görünüme sebep olur.

Varis problemi genelde bayanlarda olan bir sorun olarak bilinir. Halbuki varis , hem bayanlarda, hem erkeklerde oluşan bir dolaşım bozukluğudur. Ayrıca sadece bacaklarda değil, vücudun her bölgesinde oluşabilir.
İlerleyen durumlarda varis tedavisi olarak ameliyat önerilir. Fakat bu çok acı veren bir yöntem olduğundan çok gerekli olmadıkça tercih edilmez. Çoğu bayanın denediği varis çorapları ise sadece varis oluşumunu önleyici özellik gösterir.

Bayanlar tarafından en çok tercih edilen tedavi yöntemi ise varis kremleri. Burada da dikkat edilmesi gereken en önemli şey varis kreminin içeriği. Güvenilir olmayan varis kremleri cil dokusuna zarar veriyor. Pahalı markaların ürettiği kozmetik ürünler ise çoğu zaman işe yaramıyor… Bu sebeple bitkisel içerikli formüller tavsiye ediliyor.

Salvosano varis kremi ile en güvenilir varis tedavisi!
Salvosano varis kremi diğer kozmetik özellik gösteren varis kremlerinden farklı olarak hiçbir kimyasal bileşen içermez. Tamamen bitkisel yağlardan geliştirdiği formülüyle kısa sürede varis görünümünü en aza indirir.

Salvosano varis kremi kullananlar artık bacaklarını gizlemiyor!
Günde üç defa varis oluşumu olan bölgelere hafifçe masaj yapılarak uygulanan Salvosano varis kremi mükemmel sonuçlar veriyor! Pahalı varis kremleri ve varis tedavilerinin aksine uzun yıllarda değil, etkisini çok kısa bir zamanda belli ediyor.

Bayanları zor durumda bırakan varis problemini kısa zamanda tedavi eden Salvosano Varis Kremi içeriğindeki portakal yağı, biberiye yağı, kekik yağı, papatya yağı, buğday yağıyla kan dolaşımını düzenliyor. Damar tahribatını tedavi edici özellik göstererek varis görünümünü günden güne azaltıyor.

Salvosano Varis Kremi`yle artık etek giymekte özgürsünüz!

ÜRÜNÜ RESMİ SİTESİNDEN SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYIN!