Cookplus.com, mutfak ürünleri satan bir e-ticaret sitesidir. Ekim 2013’te birinci yılını doldurmanın mutluluğunu yaşayan sitede 50 markanın 5000’i aşkın ürünü bulunuyor. Sitenin ürün gamı sürekli artıyor. Cookplus’ın kendi markası da mevcut. Sitede yemek takımlarından elektrikli ürünlere, ev tekstilinden dekoratif hediyeliklere kadar birçok ürün meraklılarını mutlu ediyor.

Yakın zamanda mobil alanda Cookstagram projesini hayata geçirecek olan Cookplus, Cooklife e-dergisi ile müşterilerine kaliteli içerikler sunuyor. Diğer taraftan TV’de reklam çalışmalarına devam ediyor.

Harikalar Mutfağı projesinin tasarımını yenileyen Cookplus, bloğuna yatırım yapmaya devam ediyor. Şu an Harikalar Mutfağı’nda 80 bloggerın 1400’e yakın yemek tarifi bulunuyor. Artık herkes Harikalar Mutfağı’na üye olup kendi tariflerini ekleyebiliyor. Tariflerini rahatlıkla sosyal medyada paylaşıp takipçilerine ulaşabiliyor. Sitede yemek tariflerinin kalori, süre ve porsiyon bilgileri de mevcut. Yemeğinizi daha hazırlamadan kaç kalori olacağını, ne kadar sürede hazırlayıp pişirebileceğinizi biliyorsunuz. Canınız ne çektiyse malzemeye göre özel aramalar yapabiliyorsunuz. Buzdolabının kapağını açıp bu akşam ne pişireceğim diye kara kara düşünmeye gerek kalmıyor. Elinizdeki malzemeleri Harikalar Mutfağı’na yazıp ara butonuna basmanız yeterli. Dakikalar içinde binlerce yemek tarifi içinden size göre tarifler ekranınızda görünüyor. Harikalar Mutfağı’nı ziyaret edenler yemek tarifi dışında hayatlarını kolaylaştıracak pratik bilgilere de ulaşabiliyorlar.

Cookplus blogtaki etkileşimi en üst seviyede tutmak için özel bir puanlama sistemi de kurmuş durumda. Blogtaki aktifliğinize göre kazandığınız puanları Cookplus.com’da yapacağınız alışverişlerde indirim olarak kullanabiliyorsunuz.

Harikalar Mutfağı’nın bu sıralar devam eden yeni bir de yarışması var. Yarışma hem Cookplus’ın hem de Harikalar Mutfağı’nın Facebook sayfalarından ilgililerine duyuruluyor. Kazanan kişi ünlü şef Serkan Bozkurt’tan 8 hafta sürecek sertifikalı temel aşçılık eğitimi kazanıp Harikalar Mutfağı’nın şefi oluyor. 2. olan güzel sunumları için 24 parça Karaca yemek takımı, 3. olan sağlıklı yemekler pişirmek için seramik 2’li tencere tava set, 4. olan mis gibi demlenmiş çaylar için çaydanlık takımı ve 5. olan modern mutfaklar için tasarlanmış baharat takımı kazanıyor. Yarışmaya Harikalar Mutfağı’na üye olup profil sayfası oluşturmakla başlayabilirsiniz. Bir sonraki aşama yemek tarifi eklemek. Ne kadar çok tarif eklerseniz yarışmada o kadar avantajlı oluyorsunuz. Tabi eklediğiniz tariflerin aldığı beğeni, yorum vb. etkileşimler yarışmanın diğer belirleyici kriterleri.

Yemeklerini yarıştırmak, yarıştırırken de harika hediyeler kazanmak isteyenleri Harikalar Mutfağı Şefini Seçiyor yarışmamıza bekleriz

 

Bol şanslar…

cookplus