- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 35
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #7.101
Sağol canım hepimizin kadinlar günü kutlu olsun. Zayiflayip musmutlu kadinlar olalım inşallahbende iyiyim çok şükür günaydın genlik kadınlar gününüz kutlu olsu kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım hepimizin kadinlar günü kutlu olsun. Zayiflayip musmutlu kadinlar olalım inşallahbende iyiyim çok şükür günaydın genlik kadınlar gününüz kutlu olsu kızlar
İyi benden de bende kahvaltı yapacağım şimdi akşamda dışarıda yiyeceğiz arkadaşlarla. Ramazan geliyor diye hafta sonu da dolu. Evren diyet yapmamı istemiyorBen iyiyim genç arkadaşım
Sağlıklı kahvaltımı yapıyorum
Senden nbr
kız zorla mı çağırıyorlarİyi benden de bende kahvaltı yapacağım şimdi akşamda dışarıda yiyeceğiz arkadaşlarla. Ramazan geliyor diye hafta sonu da dolu. Evren diyet yapmamı istemiyor
Yok zorla değil bi ay gurusemeyiz diye her fırsatı değerlendiriyoruz iftar çok olmaz ramazanda gaza basmam lazım bayrama giyecek kıyafet yok resmen hiç birseyim olmuyor almakta istemiyorum eşofmanla geziyorumkız zorla mı çağırıyorlar
sen Ramazanda da her iftar bir davette olursun kesin
Geçen Ramazandan önce de her gün davet oluyo muyduYok zorla değil bi ay gurusemeyiz diye her fırsatı değerlendiriyoruz iftar çok olmaz ramazanda gaza basmam lazım bayrama giyecek kıyafet yok resmen hiç birseyim olmuyor almakta istemiyorum eşofmanla geziyorum
Vafıl bekliyrüz
Cnm biz klasik diyet yapmıyoruz ilk sayfayı okuduysangitti diyet
Oluyordu ama kilo bu kadar sıkıntı değildiGeçen Ramazandan önce de her gün davet oluyo muydu
Afiyet olsun yarasın maşallah8 mart
8:00 sade kahve
10:00 hurma, kayisi, ceviz,badem
13:00 yumurta salatasi, ekmek, peynir,zeytin
15:00 elma
19:30 pizza,kola,pasta
2 lt su
15 bin adım
2500 kalori