- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #7.181
protein barı çok suistimal ettim ve diğer hurmalı barları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beslenme düzenine girsek gıda takviyesine falan hiç gerek kalmayacak. Vücutta ağırlık taşıyoruz resmen. Ama bu sefer olacak bende yeme bozuklugumu toparlamaya çalışıyorum. Eskiye göre iyi durumdayım ama zayıflamak için yeterli değil. Ara atistirmalarini ve gece yemeklerini bıraktım. 2 öğün yiyorum. Her gün yürüyüş yapıyorum. Pilatese yazıldım haftada 3 de ona gideceğim bakalım biraz daha istikrarlı gibiyim.gıda takviyesi konusunda kararsızım. sanki şu an vücudum bir miktar hasta ve toksinler azalmadıkça yani belli bir beslenme düzeni oluşmadıkça ne vitamini alsam nafile
Kolay gelsin canımBeslenme düzenine girsek gıda takviyesine falan hiç gerek kalmayacak. Vücutta ağırlık taşıyoruz resmen. Ama bu sefer olacak bende yeme bozuklugumu toparlamaya çalışıyorum. Eskiye göre iyi durumdayım ama zayıflamak için yeterli değil. Ara atistirmalarini ve gece yemeklerini bıraktım. 2 öğün yiyorum. Her gün yürüyüş yapıyorum. Pilatese yazıldım haftada 3 de ona gideceğim bakalım biraz daha istikrarlı gibiyim.
Merhaba canım nasılsın lisbethS ben2 MAYIS
*susamlı galeta, otlu peynir, salatalık, domates, yeşil çay, yumurta
*diyet mamül kurabiye, yağ yakıcı kahve
*çiğ köfte dürüm, ayran
*meal replacement shake yarım yağlı süt ve yulaflı
*kepekli ekmek, bulgur pilavı, köz tavuk
10 dk Popsugar standing abs 2 kg
15.000 adım
2.5 lt su
Aa yeni adın hayırlı olsun canım merhabaMerhaba canım nasılsın lisbethS ben
Ben diyetisyen değiştirdim 1 ayda 8 kg gitti baya da yiyorum harika bir gruptayım çok motive ve iyiyim yakında 2 li hanelerde olacağım
burcucum nasılsın iyi misin?Aa yeni adın hayırlı olsun canım merhaba
İyiyim sen nasılsın
Çok iyi ya tebrikler
İdare ediyorum canım sen nasılsın hoşgeldinburcucum nasılsın iyi misin?
hoşbuldum canım. çok şükür ben de idare ediyorumİdare ediyorum canım sen nasılsın hoşgeldin
Başladım canım bugün bugün 4. Derse gittim. Psikolojik olarak çok iyi geldi. Sonuçlar nasıl olur bilmiyorum ama boğazımı biraz tutabilsem iyi olur diye düşünüyorum bakalım 3 hafta sonra göreceğizC Cagrihilal1 başladın mı pilatese :)