2011 HSG(rahim filmi) fiyatları ve yapılışı

tlnszn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
1.148
387
merhabalar hanımlar;

doktorum rahim filmi istedi ve internette cok araştırsamda güncel fiyatları bulamadım. belki sizlerede lazım olur diye bu konuyu ve başımdan geçenleri paylaşmak istedim. internette okuduklarım açıkcası beni cok korkuttu... 15-20 dk süren ve kişinin acı hissine göre değişkenlik gösteren ve istenirse anestezi altında yapılan bir işlem. eski teknolojik cihazlarla uzun süren ve rahimin sağa sola çekilmesi ve verilen sıvı yüzünden basınçla,kıvam ve sogukluk derecesi ile birlikte agrı yapan bir işlem! parada önemli oldugu için tek tek bazı hastaneleri arayıp fiyatlarını ve kullandıkları cihazları ögrendim. hem maddi hem manevi radyotomda karar kıldım. herkese tavsiye ediyorum. öncelikle bay-bayan seçim hakkınız var. ben bayan tercih ettim. güler yüzle karşılıyorlar. ilgili ve alakalılar. içeriye girdim. alt kısım kıyafetleri cıkarıp mavi önlüğü giyindim. radyolaji uzmanı bazı sorular sorduktan sonra masaya yattım. görüntüleme cihazını rahim bölgesininin üstüne getirdiler ve alttan muayne edilme hissinden başka birşey hissetmedim. hiç canım acımadı ve sadece 1-2 dk'lık bir işlem. çünki son teknoloji ürünler. sonrasında üstümü giyindim ve radyoloji uzmanı degerlendirerek bilgi verdi. allaha şükür herşey normalmiş:) yani hiç korkulacak bir işlem değil. fiyatlara gelince altta tek tek yazıyor. umarım sizlerinde işine yarar.

medical park= sgk ile anlaşması var. bu indirimle birlikte; 280 film + 100-200 ilaç parası.(kişiye verilecek ilaca göre değişiyor.)

memorial ataşehir= 817 film + 60-80 ilaç parası. anestezi istenirsede +650 (doktor ve radyoloji uzmanı ikisi birden girdiği için fiyat yüksek)
+özel sağlık sigortanız var ve karşılamasa bile uyguladıkları özel bir indirimleri mevcut. 751film + 60-80 ilaç

memorial okmeydanı= 594 film + 150-200 ilaç parası (radyoloji uzmanı tek girdiği için biraz daha uygun)
+özel sağlıktaki indirimle fiyatları= 217 + 150-200 ilaç parası

Sonomed, Tıbbi Görüntüleme ve Tanı Merkezi = ilaç dahil fiyatı 730 şuan bir indirimleri söz konusu ilaç dahil 600

acıbadem= 959+ilaç

Tıbbi Görüntüleme Merkezi Radyotom & Radyomar(fındıkzade)= 330 ilaç dahil fiyatı.

benim gittiğimde en alttaki radyotom. diger fiyat verdiğim bazı yerlerde 15-20 dk sürerken ben burada bugün 1-2 dk çektirdim. diger şubeleri normal cihazlar oldugu için birtek fındıkzade şubesinde bu şekilde yapılıyor. hem fiyat olarak en ucuzu hem teknoloji olarak en yüksegi. 2 sini birden bulmam açıkcası şans olmadı. çünki cok araştırdım. doktorumunda tavsiyesi üzerine buradan cok memnun kaldım:)
 
Son düzenleme:
X