2016-2017 Sonbahar/Kış Desen Trendleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
34.865
29.792
60
2016-2017 Sonbahar/Kış trendlerini incelemeye devam ediyoruz. Bu yazımızda önümüzdeki sezon kıyafetlerde hangi desenleri göreceğiz sorusunun cevabını derledik. Oldukça hareketli, her zevke hitap eden baskılarla birçok seçeneğe sahip olabileceksiniz. Şeritler, ekoseler, çiçekler, hayvan desenleri… Gelin birlikte 2016-2017 Sonbahar/Kış Desen Trendleri ne bir göz atalım.

Renk Şeritleri
renk-seritleri.jpg


Yeni sezonda yatay ve dikey renkli şeritlerin yanında çapraz ya da kırık, geniş ya da klasik, spiral gibi şeritleri de göreceğiz. Sadece kıyafetlerde değil ayakkabı, çanta gibi aksesuarlarda da kendini gösterecek olan bu trend kullanılırken dikkat edilmesi gereken bir baskı. Eğer fazla kilolarınız varsa yatay şeritlerin yerine dikey şeritleri kullanmanızı öneririz. Dikey şeritler uzun ve ince görünmenize yardımcı olacaktır.

Bolca Ekose

ekoseler.jpg


Sonbahar ve kışın sakinliğinde ekosenin hareketliliğine kendinizi teslim edin. Ekoseli eteklerinizi ve elbiselerinizi şapka ve diz üstü çizmelerle kombinleyebilirsiniz.

Prens Kıyafet Deseni

prens-desen.jpg


Bu, zarif klasik ve asil çek türü geçmişte çok yaygın olarak hem krallar, prensler arasında kullanılan bir desen. Geçmişten günümüze gelen bu baskı 2016-2017 baskı trendleri arasında.

Bolca Çiçek

cicek-cenneti.jpg


Bu sezon çiçek baskılarını fazlasıyla göreceğiz. Sonbaharı kucaklayan çiçekler, sizinde içinizi ısıtacak ve size canlılık katacak. Daha çok karışık çiçek figürlerinin kullanılacağı bu sezonda diğer parçaları sade kullanmaya özen göstermelisiniz.

Hayvan Desenleri

hayvan-desenleri.jpg
Leopar, kaplan, zebra ve sürüngen derileri bu sezon trend baskılar olup kıyafetlerinizde uyum sağlayabileceğiniz çeşitli renklere sahip.

Yıldız-Kalp-Kelebek Desenleri

yildiz-kalp-kelebek.jpg


Bu şirin desenler sonbahar,kış sezonunda içinizde mutluluk uyandırmaya ve pozitif enerji vermeye geliyor. Maksi elbiseler ve siyah yün veya deri montlarda kelebek figürlerini göreceğiz. Siyahın üzerinde baskılanan bu desenler oldukça havalı görünmenizi sağlayacak.

Modern Sanatsal Baskılar

pop-art.jpg


Bu trend yanılsama etkisi yaratacak karmaşık çizgiler, bulanık bitkisel motifler gibi bilinmeyen figürler içeriyor.

Geometrik Şekiller

geometrik.jpg


Geometrik şekiller ve fütüristik desenler düzeni alaşağı edecek. Örme kazaklarda yada eksantrik taytlarda baklava baskılarını göreceğiz. Elmaslar, beşgen şekiller, mermiler, ovaller, zikzaklar gibi birçok şekil de bu sezon baskı trendlerinde kullanılacak.

Portreler ve Sahneler

portre-sahne.jpg


Portre baskılı kıyafetlerden hoşlanıyorsanız bu baskı tam size göre!

Balıksırtı Desenler

balik-sirti-desen.jpg


Mont, elbise, ceket ve hatta bazen çanta ve ayakkabılarda balıksırtı baskılarıyla karşılaşacağız. Siyah-beyazın uyumunun çok yakıştığı bu baskı sonbahar-kış sezonunda oldukça kullanılacağa benziyor.
yasamtonu.com
 
X