2018 Tayt Kombinleri

Nevreste

Hala umudum var
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
290.312
596.178
42
tayt-modelleri-2018-2-1512462419881.jpg
Bayanların çok severek kullandığı ve rahat ettiği bir tarzdır tayt. Genç bayanların daha çok ilgi gösterdiği ise bir gerçek. Kolay kolayda modası geçmeyecek bir giyim parçasıdır. Yazın kullanılsa da sonbahar ve kış sezonunda daha fazla tercih edilmektedir. Tayt kombinleri yapılırken birçok noktaya dikkat etmemiz gerekmektedir. Aksi takdirde uygunsuz sonuçlar ortaya çıkabilmektedir. Tayt modelleri belirlenirken de mevsimin özelliklerini ve vücut hatlarımızı dikkate almalıyız. Bazı bayanlar çok kilolu olmalarına rağmen tayt giyerek olduğundan kötü görünümlere sebep olabiliyorlar. Özellikle kilolu isek ya da dengesiz bir vücut şeklimiz var ise tayt giymekten uzak durmalıyız. Bu parça ile eşleştirme yaparken de aşağıda sunacağımız fikirleri dikkate almanız çok faydalı ve yerinde olacaktır.

tayt-kombinleri.jpg

Bu Kombini Oluştururken Dikkat Etmeniz Gerekenler
-Gömlek,tişört ceket gibi parçalar en iyi uyum sağlayan giyim parçalardır. Bunları renk uyumuna bakarak eşleştirebilirsiniz.

-Taytın üzerine giyeceğiniz parçalar mont, tunik, deri ceket tarzları olmalı diğer üstlerin kötü bir görünüme sebep olabilir.

-Model seçimi önemlidir. Desenli bir stil seçti iseniz diğer parçaların tek bir renkten olmasına özen göstermelisiniz.

,-Çok dikkat çekmek isterseniz size ipucu verelim yırtık tayt modeli kullanın.

-Ayakkabı tercihi de son derece önemlidir. Babet, topuklu ayakkabı, botlar en güzel eşleşen ayakkabı modelleridir.


Tayt Kombini Önerileri


1.Siyah Tayt Kombin Önerileri

2017-kombinleri.jpg

tişört-tayt-kombini.jpg


tayt_nasil_kombinlenir_1447927659_6499.jpg
 
X