Benim şuan gittiğim doktorum aynı zamanda ameliyatımı yapan kişi tüp bebek profesörü ve direkt tüp bebek yapma odaklı ilerliyor. Benim pek aklıma yatmadı açıkcası bu işi ticari gözle yapan bir doktora da güvenip tüp bebek yaptıramam. Birkaç ay deneyin olmazsa o zaman yapalım deseydi tüm güvenimi kazanırdı
amh düşük sonraki ay yumurtan bile olmayabilir acele etmemiz lazım diyor. Amh olayını araştırmasam bilmesem doktorun o tepkisine oturur günlerce ağlardım heralde. Neyse ameliyatımı iyi yapmış olsun bana yeter şuan tek korkum rahimde yapışıklık tüplerde tıkanıklık vs olması. Histeroskopiden sonra bu gibi şeyler olabiliyormuş. İnşallah olmamıştır
Multivitamin olarak felixon aldım kullanmaya başlayacağım hormon ilacımın bitmesini bekliyorum bir hafta kaldı. Felixonu da brüksel tüp bebek merkezindeki cem çelik hastalarına öneriyormuş, burada okudum daha sonra içeriğini araştırıp birkaç markayla karşılaştırdım, içerik olarak gerçekten içime en çok sinen o oldu. Ekstra omega, d vitamini de kullanıyorum.şuan için pek düzenli gitmesem de bir düzene oturtup sonrasında yapacağım ilk iş regl olunca bir doktora gidip dediğiniz yumurta gelişimi için danışmak olacak