- 6 Mart 2015
- 655
- 1.916
- 46
- Konu Sahibi Sofiasofia
Öğrencilerine de küser tavır yapar bu. Allahım sen koru yavrucuklarıYorumu mesleğine değil sana yapmış. Ki ben de ayn şeyi düğünüyorum. Bu kişilikle bu kadar özveri isteyen bir işi yapmak zor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğrencilerine de küser tavır yapar bu. Allahım sen koru yavrucuklarıYorumu mesleğine değil sana yapmış. Ki ben de ayn şeyi düğünüyorum. Bu kişilikle bu kadar özveri isteyen bir işi yapmak zor.
Off burda bile mıy mıysınız gerçekten her yoruma yok bana neden sert çıktınız, yok bana neden böyle dediniz . Şımarık değilde özgüvensiz büyütüldüğünüzü düşünüyorum, bazı komplekslerin varlığı bu kadar takıntılı ve alıngan yapar.nerden biliyorsun şu an benim cidden cocugu rahatsız etmişim diyip kendi içimde üzülmediğimi ? yani neden rezilsin falan diyosunuz ki. rezillik yapmadım ki. belki hatam her seye kendi tarafımdan bakmaktı. ve oraya giderken annesini kaybetmiş , eşi uzakta, nerdeyse kimsesi olmayan biri gibi gittim. acı çekiyordum. ve ben o evin gerçek cocugu değilim, biri bana sert cıkınca alınabilirim yani. ha bunu abartmamam lazımdı. kendimi eleştirip insanların duzenini bozdum demem lazımdı. hata bendeydi de tamam. ama siz niye bana hemen bu kadar sert cıkıyosunuz hanımefendi. ne bu sert tavır ? gören de size hata yaptım sanır