Küçük Yüzücüler: Ortalama bir çay kaşığı insan menisinde yaklaşık 300 milyon sperm vardır ve bunlardan sadece bir tanesi yumurtayı döllemek için yeterlidir!

Vibratörler: İlk vibratörün 19. Yüzyılda histeri hastalığını dindirmek için bulunduğunu biliyor muydunuz?

İlişki Sonrası: Cinsel ilişki sonrası sarılıp uyumayı unutun! Yapılan bir ankete göre artık 35 yaşın altındaki insanların %36’sı sigara eşliğinde facebook ve twitter hesaplarını kontrol ediyorlar!

Orgazm: Her ne kadar bütün oklar erkekleri gösterse de, orgazm sırasında son gülen taraf kadınlar oluyor! Kadınların ortalama orgazmı 20 saniye sürerken, erkeklerinki 6 saniye sürüyor!

Kızlar: Siz de mi erkeklerin kadınlardan daha çok seks düşkünü olduğunu mu düşünüyorsunuz? Yanlış! Kadınlar erkeklerden %17 daha fazla seks düşünüyor!

Orgazm Yararlı: Orgazmın kadın sağlığına yararlı olduğunu biliyor muydunuz? Orgazm olarak; kalp rahatsızlığı, inme, meme kanseri ve hatta depresyon riskini azaltabileceğinizi biliyor muydunuz? Yani seks yapın ve mutlu olun!

Sexersiz: Seksin bir egzersiz sayıldığını biliyor muydunuz? 30 dakika seks yaptığınızda yaklaşık 200 kalori yakarsınız!

O kadar da kötü değil: Tahrik olduğunuz sırada iğrenç bulduğunuz bir şeyi düşünmenizin mümkün olmadığını biliyor muydunuz?

Vücudunuzu Sevin: Vücudunu beğenen kadınların diğerlerine nazaran sekste daha iyi olduğunu biliyor muydunuz?

Seksin Yaşı: Araştırmalara göre Amerika’da 19 yaşına gelmiş gençler çoktan seks yapmış oluyorlar!

Telefon: Yapılan bir araştırmaya göre kadınların %12’si seks esnasında çalan telefonları yanıtlamaktan çekinmiyorlar!

Hadi Biraz Seksten Bahsedelim: Gene yapılan araştırmalara göre seks hakkında konuşmaktan çekinmeyen insanlar çoğunlukla seks hayatında mutlu olan insanlarmış