Standart duvar kağıdının dışına çıkmak isteyenler için ipeksi kumaşlar ile dizayn edilmiş lüks duvar kağıtları, evinizde tüm ilgiyi duvar kağıtlarına çekebilir duvarda sağladığı müthiş görsellik sayesinde adeta bir saray ortamı yaratabilirsiniz.
İthal duvar kağıtları en yeni ipek kumaşlar | 1
İpeksi görünümü ve farklı tasarımı ile mavi, kahve ve pastel renkleri içinde barındıran dekorasyonu tamamen duvarlara yoğunlaşmasını sağlayan eşsiz duvar kağıdı modeli, klasik ve modern mobilya ile kullanılabilir perde kumaş seçimini oldukça kolaylaştırır.
İthal duvar kağıtları en yeni ipek kumaşlar | 2
Damask desenli arka fonda krem ve koyu kahve tonları kullanılmış yaldızlı kumaş duvar kağıdı seçeneği, koyu duvar kağıdı rengini uzun duvarlarda tercih edip, tek ve kısa duvarda damask desenli açık rengi tercih edebilirsiniz buna uygun olarak oturma grubunuzda aynı desenli kumaşlar tercih edilebilir zıt renkler kullanılması daha dikkat çekici olur.
İthal duvar kağıtları en yeni ipek kumaşlar | 3
Dama desenli duvar kağıdı genellikle bu desenler ofis ve restoran gibi mekanlarda kullanılır ancak evinizde yemek odası yada tv ünitesi gibi duvarların arkasında dama desenli bu keyifli duvar kağıdı desenini tercih edebilirsiniz.
İthal duvar kağıtları en yeni ipek kumaşlar | 4
Kahve ve tonlarının kullanıldığı doğal patine renkli kumaş duvar kağıdı deseni, koyu yada açık renkli deri oturma grubu ile oldukça keyifli bir atmosfer yarabilir dilerseniz bu duvar kağıdı deseniyle yaldızlı hafif oymalı bir duvar aynası tercih edebilirsiniz.Antre için güzel bir dekor sağlanabilir.

İlgili Konular ;
2012 Duvar sticker modelleri
Merinos Koltuk Takımı 2012