Uzun ve sağlıklı saçlara kavuşmak pek çok kadının hayalidir. Barcelino yağı ile saç uzatma resimli anlatım makalemiz uzun saçlara sahip olmak isteyen kadınlara yardımcı olmak için hazırlanmıştır.

Barcelino yağı içeriğinde hindistancevizi yağı, susam yağı, çam terebentin yağı, jojoba yağı, ısırgan yağı, defne gar yağı, çörekotu yağı, ceviz yağı, soya yağı, buğday yağı, zeytinyağı, ayçiçeği yağı, fındık yağ avokado yağı gibi esansiyel yağlardan oluşan bir kürdür.

Barcelino yağının saça faydaları saymakla bitmez, saç dökülmesini önler, kepekten kurtarır, saç kırıklarını onarır, saça parlaklık verir, sağlıklı ve güçlü saçlara kavuşturur. Dilerseniz Zeytinyağlı Yumurtalı Saç Maskesi Nasıl Yapılır?  İçin Tıklayınız

barcelino_yagi_ile_sac_uzatma (1)

Barcelino Yağı İle Saç Uzatma Uygulanışı

Saçınızı yıkayın ve hafif kurutun, saçınız nemli kalsın. Saç köklerinize ve saçlarınıza yağı uygulayın. Saç diplerinize masaj yaparak yağı yedirin.
Saçınızda en az yarım saat tutun. Zamanınız varsa gün boyu saçınızda kalsın. Saçınızı şampuanlayıp, durulayın. Haftada 3 kez saçınıza uygulayın.

barcelino_yagi_ile_sac_uzatma (2)
barcelino_yagi_ile_sac_uzatma (3)
barcelino_yagi_ile_sac_uzatma (4)
barcelino_yagi_ile_sac_uzatma (5)