Kaşlarımızın şeklini bozmadan nasıl almalıyız. İşte dört adımda kaşları şekillendirme…

Sürekli kuaföre gidecek vakit bulamayanlar ya da kendini başkalarının eline güvenle bırakamayanlar. İstediğinden fazla inceltilmesine artık tahammül edemeyenler bu işin üstesinden ben de gelebilirim diyen kadınlar kendi kendilerinin güzellik uzmanı olmaya kararlıdırlar. Ancak işin sonu tekrar güzellik salonunda bitebilir. Kaşlarımızın şeklini bozmadan nasıl almamız gerektiğini öğrenip daha sonra bu işe soyunmalıyız.

ADIM ADIM KAŞ ALMA

Birinci adım; Kaş alma işlemine başlamadan önce olabildiğince az acı ve zonklama yaşamak için ılık suyla ıslattığımız makyaj temizleme petlerini kaşlarımızın üzerinde bir süre bekletmeliyiz.

İkinci adım; Kaşları yukarıya doğru bir kaş fırçasıyla tarayıp kesmek. Bu işlemi yapmadan kaş almaya başlarsak daha açık renk olan kılların ucunu göremeyiz. Göremeyince kaşlarımızı alırken zorlanırız.

Üçüncü adım; Bizi bizden iyi kimse tanıyamaz! Yüzümüzün şekline en iyi yakışacak kaş şekline karar verip kıl köklerine olabildiğince yakın bir şekilde tuttuğumuz cımbızla, kaşlarımızın çıkış yönüne doğru almalıyız. Tam tersi yönde çekersek hem kıl kopabilir ikinci, bir işleme gerek duyabiliriz hem de yaşadığımız acı artabilir.

Dördüncü adım;  Yüzümüzdeki kaş kıllarından kurtulup ferahlatıcı bir nemlendirici sürüp hafiflemenin tadını çıkarıyoruz.

[youtube id=”w8n31DohBsw” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”gG0hQcV8lHc” width=”600″ height=”350″]