Kadınlar kulübü editörleri olarak araştırdık bugünkü güzellik köşemizde Lana Del Rey makyajı resimli anlatım konusunu yayınladık. Lan Del’in makyajda tercihi
1960’lı yıllar. İşte uygulayacağınız aşamalar;

1.Adım
“Bourjois Healthy Mix Serum GelBourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation” marka fondöteni yüzün merkezinden dışına doğru fırça ile uygulayın. (kaliteli herhangi bir fondöten de olabilir)

2.Adım
İyi marka bir concealerı göz altlarınıza “v” şeklinde sürün. Çünkü Lana Del Rey makyajında yüzün ön bölgesi V şeklinde aydınlatılarak diğer bölgeler koyu bir renge kontürlenmiştir. Makyaj fırçanız yardımıyla sürdüğünüz concealerı yani kapatıcıyı yine V şeklinde yalnızca göz altındaki bölgeye olacak şekilde uygulayın. ve “Estée Lauder Double Wear Maximum Coverage Concealer ” ile yüzünüzdeki lekeleri, kırmızılıkları kusurları kapatın. (kaliteli herhangi bir concealer da kullanılabilir)

3.Adım
“The balm balmsai” marka paletteki woodie ismindeki renkle kaşlarınızdaki boşlukları doldurun. Ve eyebrow fix ile kaşlarınızı sabitleyin.

4.Adım
Lana Del Rey göz makyajı için kaş altlarına ve göz kapaklarına beyaz kalem sürün, beyaz renk bu bölgede baz işlemi görecekler ve aydınlatma sağlayacaklardır. Sürdüğünüz kalemi parmaklarınızla dağıtın.

5.Adım
Açık renk mat bir farı mesela göz kapaklarınıza sürün.

6.Adım
Tekrar beyaz kalemi elinize alıp, göz pınarlarınızın alt ve üst kısmını çizin. Daha sonra “the balm balmsai” paletindeki high tide yani farın en açık rengi ile göz pınarına çizdiğiniz beyaz kalemin üzerinden geçip sabitleyin. Bu işlem gözlerinizin daha aydınlık görünmesini sağlayacaktır.

7.Adım
Yine “the balm balmsai” paletinden dig it rengini alıp, göz kapakların uç ve gözün katlanma bölgesine uygulayın. Bu işlemi yaparken fırçayı yukarı doğru çıkarıp, gözünüzün bitiş bölgesindeki yukarıya uzanan bir kuyruk oluşturun. Ufak bir fırça yardımıyla alt kirpik diplerini de yine “the balm balmsai” paletindeki dig it ile çerçeveleyin, ürünü dağıtmadan keskin bir şekilde bırakın.

8.Adım
Üst göz kapağınıza gözün dış kısmından iç kısmına doğru uzanan bir eyeliner çekin.

9.Adım
Gözlerinizin altında uyguladığınız farlardan lekeler oluşmuş olabilir, bu nedenle likit concealerınızı tekrar göz altlarınızı sürüp elinizle nazikçe dağıtın.

10.Adım
Kirpik kıvırma aleti ile kirpiklerinizi kıvırın.

11.Adım
Kirpiklerinize rimel sürün.

12.Adım
Alt kirpik iç kısımlarına beyaz kalem çekin. Beyaz kalemi göz içine çekmek gözü büyük gösteren makyaj hilelerindendir.

13.Adım
Balm balmsai paletindeki dig it ve woodie renklerini karıştırıp, hafifçe elmacık kemiklerinin altına kontür yapın. Özellikle şakak kısımlarınıza yoğun kontür uygulayın.

14.Adım
Garnier kapatıcısının en açık rengini burun kemiğinize uygulayın, fırça ile dağıtın ve böylece burun kısmına aydınlatma yapmış olun.

15.Adım
Sıra geldi Lana Del Rey Makyajı dudak makyajına floormar 201 no kalemiyle dudaklarınızı çerçeveleyin ve içini doldurun, kalem sürerken dudak çizgisinden dış kısmından sürerek daha dolgun dudaklara kavuşabilirsiniz.

16.Adım
maybelline colour sensational 630 nolu ruj ile dudaklarınızı boyayın.

17.Adım
Yüzünüze pudralama işlemi ile makyajınızı tamamlayın.

lana_del_rey_makyaji_resimli_anlatim (1) lana_del_rey_makyaji_resimli_anlatim (2) lana_del_rey_makyaji_resimli_anlatim (3) lana_del_rey_makyaji_resimli_anlatim (4) lana_del_rey_makyaji_resimli_anlatim (5)

The Balm Balmsai Paletindeki Renkler

lana_del_rey_makyaji_resimli_anlatim

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir