Porselen makyajla barbie bebeğe dönüşebileceğinizi ve bunun için yapmanız gerekenlerin çok basit olduğunu biliyor muydunuz? Porselan hakkında aşağıdaki yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz.

Porselen Makyaj Nasıl Yapılır

Porselen makyajda dikkat edilmesi gereken birkaç önemli noktalar var. Her şeyden önce pudra ve fondoteninizin cildinizle olan renk uyumuna önem vermelisiniz. Bu tür ürünler kullanıldığında ciltte dogal bir görünüm meydana gelmezse porselen makyaj amacına ulaşamaz. Cildinizi şeffaf pudrayla makyaja hazır hale getirdikten sonra cilt kusurlarınızı kapatıcınızla örtün. Daha sonra makyajınızın amacına gore ışık vermek istediginiz bolgeleri belirleyin. Gece makyajında ışık elmacık kemiklerinin üstünde toplanırken gelin makyajında gelinliğin ve saçın modeline göre farklılık gösterir.

porselen makyaj

porselen makyaj

Saçınızın vereceği gölgelerle makyajınızın ışıgı gölgelenebilir ya da gelinliğiniz cok sadeyken yüzünüz abartılı bir hal alabilir. Bu yuzden size önerım saç provanıza duvakla birlikte gitmeniz ve o anı fotograflayarak makyözünüze bu fotgrafınızı vermeniz. boylelikle gölgelerin nerden geldıği bilinerek makyaj tamamlanır.Düğününüz gündüz ve açık havadaysa makyajınızın mutlaka gün ışığıyla birebir bir mekanda uygulanması gerekir. Spotların fazla oldugu aydınlık mekanlar için yapılacak makyajlarda birebir ışık altında yapılması önemli bir ayrıntıdır.

Aşağıda porselen makyajın renk çeşitlerini sizler için listeledik.

porselen makyaj renkleri

porselen makyaj renkleri

İlgili Konular ;
Porselen Makyaj Nasıl Yapılır