Volumathérapie Köpük | 1
Dipten Uca Hacim ve Dolgunluk

Kazandıran Köpük

 

Yaz saflığı ve doğallığı simgeler… Tepeden tırnağa tüm trendler de doğallık konsepti çevresinde döner. Yaz geldiğinde üstümüze hafif şeyler giymeyi, dudaklarımızı pembe ve mercan renkleriyle renklendirmeyi daha koyu tonlardaki makyajdan kaçınarak daha duru bir görünüme sahip olmayı tercih ederiz. Havaların bu kadar sıcak olduğu bir dönemde ise evde saçlarımızı kurutmak bile zor gelirken, hele bir de saç maşaları ile uzun zaman harcayarak şekil vermek ya da fön çekmek son tercihimiz olabiliyor.  Biz kadınlar; sabah erken saatte bit toplantımız da olsa, acele bir doğum günü partisine yetişmek zorunda da olsak, geç saatte plajdan dönüp bir plaj partisine katılmayı da istesek hep güzel görünmek isteriz. Özellikle bu anlarda saçlarınızı ufak birkaç dokunuşla en havalı haline büründürebilirsiniz.

 

 

Bütün gün deniz kenarında sesini dinlediğiniz, bakmaya doyamadığınız dalgaları saçlarınızda da yaşatmak istiyorsanız çok pratik bir şekilde bu görünümü yakalamanız mümkün. Saçlarınız ağırlaşmadan, birbirine yapışmadan hacimli ve dolgun görünüyor olacak. Böylece kısa sürede yazın hafifliğini saçlarınızda da hissediyor olacaksınız. Dipten uca hacim kazandıran köpük sayesinde saçlarınız uzun süre dolgunluğunu koruyacak. Eğer siz de bu günlerde hacimli ve havalı saçlarınızla göz doldurmak istiyorsanız, Okaliptüs ve Zencefil içeriğiyle saçınızı besleyen Volumathérapie Serisi ihtiyaçlarınıza yanıt verecek! Volumathérapie Hacim Serisi’nin son şekillendirmeyi sağlayan Dipten Uca Hacim ve Dolgunluk Kazandıran Köpük ise hayalinizdeki güçlü ve hacimli saçlara kavuşmanızı sağlayacak. Volumathérapie Köpük ürününün saçınızda bıraktığı etkiyi uzun süre hissedeceksiniz.

 

Volumathérapie Köpük | 2

 


 

VOLUMATHÉRAPIE KÖPÜK SAÇLARINIZA BAKIM VE ŞEKİLLENDİRMEYİ BİRARADA SUNUYOR!

 

ÇİZİLİ CÜMLEYİ BİR DAHA TOPARLAR MISIN ? CÜMLE DÜŞÜKLÜĞÜ VAR.

İçeriğindeki Okaliptüs her daim yeşil kalarak yapraklarıyla güçlü ve gerekli yağların içine damıtılarak hacim kazandırıcı ve yenilendirici bir etki sağlarken, antioksidan etkili Zencefil saça enerji kazandırır. Saçınıza komple bir bakım uygulayarak dipten uca dolgun ve güçlü saçlar elde edersiniz. Saçınıza uzun süre etkisini koruyarak hacim kazandıran bu mucize üründen asla vazgeçemeyeceksiniz. Saçınızı bu mükemmel ürünün sağladığı bakım ile ödüllendirin ve hak ettiği göz alıcı görünüme kavuşmasını sağlayın.

VOLUMATHÉRAPIE KÖPÜK İLE HER SAÇTA MUCİZE DOKUNUŞ, MUCİZE SONUÇ!

KULLANIMI

Temiz ve havlu ile nemi alınmış saça uygulayınız. Saçlarınızı her zamanki gibi şekillendirin. Elleriniz yardımı ile yarattığınız dalgaların etkisinin uzun süre saçta kalmasına ve saçlarınızın daha hacimli görünmesine yardımcı olur.

MATRIX ürünleri yalnızca yetkili MATRIX salonlarında satılmaktadır.

Volumathérapie Köpük | 3

VOLUMATHÉRAPIE KÖPÜK

125 ML 56 TL

*Önerilen tüketici satış fiyatıdır.

İlgili konular ;
Miracle Treat 12 – Renk Kilidi