Daha Eşit Bir Cilt Rengi İçin Reçeteli Bir İçerikten Daha Etkili Sonuç Veren Güç | 1Sektörde ilk kez, prestijli bir kozmetik markası cilt rengi eşitleme konusunda reçeteli bir içerik kadar etkili sonuçlar veren bir ürün lanse ediyor.

YENİ Even Better Clinical Dark Spot Corrector Koyu Leke Serumu

Bu yeni bakım serumu koyu lekeleri, yaşlılık lekelerini ve yaşlılık sonucu oluşan renk farklılıklarını, güneşin cildimize yıllar boyu verdiği zararları, çevresel zararları ve akne lekelerinin izlerini gözle görülür şekilde azaltırken daha sağlıklı ve pürüzsüz bir görünümü de açığa çıkarır. Klinik testler, Even Better Clinical Dark Spot Corrector’ın sektörde altın standartı temsil eden reçeteli içerikle karşılaştırıldığında 4, 8 ve 12 haftada, cilt rengini eşitlemede bu içerik kadar etkili olduğunu ispatlamıştır.

Even Better Clinical Dark Spot Corrector’ın 12 hafta sonunda cilt renginde %53 düzelme sağladığı ispatlanmıştır.

Ürünün bir diğer farkı da diğer leke giderici ürünleri kullanamayacak kadar narin ciltler için hassas ve tahrişe neden olmayan bir bakım alternatifi sunmasıdır. Artık kadınlar, reçeteli bir ürün kadar etkili sonuçları kendi evlerinde görme şansına sahipler.

ÇOK YÖNLÜ YAKLAŞIM

Cilt bakımında otorite bir dermatolog markası olan Clinique, kişiye özel ve çok yönlü yaklaşımın ışıltılı, eşit ve canlı bir cilde ulaşmanın en iyi yolu olduğuna inanıyor. Clinique’in çok yönlü yaklaşımı yüzdeki renk farklılıkları ile farklı seviyelerde savaşır. Temel bileşenlerimiz yeni oluşan koyu lekelerin görünümünü yok ederken, kümeleşmiş pigmentasyonu kırar ve kırılırken melanin tozuna dönüşen bu kümeleri arındırır, cildin parlak ve canlı görünmesini sağlar.

BÜYÜK BAŞARI: CL-302 KOMPLEKSİ

Clinique’in bu üründe kullandığı benzersiz “CL-302 Kompleksi” klinik çalışmalarla ispatlanmış bitki bazlı teknolojisi ile cildin renk eşitliğini, ışıltısını ve pürüzsüzlüğünü sağlar.

Yeni CL-302 Kompleksi beş sinerjik canlandırıcı bileşen içerir:

  • Nadir bulunan bir botanik öz olan Dianella Ensifolia eşit olmayan cilt tonunu ve pigmente olmuş cilt görünümünü azaltmaya ve önlemeye yardımcı olur. Tüm bunlara ek olarak, bu güçlü antioksidan cildi serbest radikallere karşı korumaya yardımcı olur.
  • Kuvvetli bir C Vitamini türevi olan Ascorbyl Glucoside, var olan ve ileride oluşabilecek koyu lekelerin görünümünü azaltır.
  • Geliştirilmiş aydınlatıcı buğday özü cilt yüzeyindeki geniş pigment kümelerini mikroskobik taneciklere bölerek ciltteki eşit olmayan görünümü gidermeye yardımcı olur.
  • Glucosamine ve Salisilik Asit’in cildi arındırma özelliği hücre yenilenmesini desteklerken, yüzeydeki pigmentleşmiş cilt hücrelerini gidererek cildin daha aydınlık ve parlak bir görünüme kavuşmasını sağlar.

Even Better Clinical Dark Spot Corrector bu yeni tasarlanmış kompleks ile önceki Even Better Dark Spot Corrector

Serum’da var olan hiperpigmentasyon teknolojisini birleştirerek cilt tonunu eşitlemede, klinik araştırmalarda ispatlanmış olan reçeteli bir bileşene denkt sonuçlar vermiştir.

ETKİN VE HASSAS FORMÜL

Cilt tonu eşitsizliği tüm cilt tiplerini ve tonlarını etkiler.

Even Better Clinical Dark Spot Corrector tüm farklı ciltlerde reçeteli bir üründen bile daha etkili sonuçlar gösterir.

Cildin netliğindeki ve ışıltısındaki iyileşme hemen farkedilir. Zamanla cilt tonu ve ışıltısı eşitlenir. İnatçı koyu lekelerin görünümünde bile 4 haftadan az zamanda iyileşme görülür.

Even Better Clinical Dark Spot Corrector gözle görülür sonuçları nazik bir formülde sunar. Cilt ipeksi, pürüzsüz bir görünüme ve yumuşak bir dokuya kavuşur. Üstelik bu hafif, tüm cilt katmanlarına ulaşan serum uzun sure kullanımda bazı reçeteli ürünlerin neden olabileceği tahriş, kızarıklık ve kuruluğa sebep olmaz.

SAHNE ARKASINDAKİLER

Hiperpigmentasyon nedeniyle oluşan renk düzensizliklerini gideren

Even Better Clinical Dark Spot Corrector’ın içindeki diğer kuvvetli bileşenler:

  • Trametes Versicolor, benzersiz bir mantar özüdür. Mevcut koyu lekeleri mikro tanecikler haline getirerek ciltte daha az belirgin olmalarını sağlar.
  • Curcuma Longa Turmeric Kökü Özü ve Scutellaria Baicalensis Kökü Özü, zararlı çevresel etkenlere karşı savaşarak fazla melanin üretimini engelleyen güçlü antioksidanlardır.

DETAYLAR, DETAYLAR…

Even Better Clinical Dark Spot Corrector günde 2 defa, cilde uygun 3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi’nden sonra uygulanmalıdır. Sabah ve akşam, göz çevresine getirilmeden tüm yüze uygulanır. Sabahları, ürünün ardından cildi güneşe karşı koruma özelliğine de sahip Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20 kullanılması tavsiye edilir.

Alerji Testinden Geçmiştir. %100 Parfümsüzdür. Yağ içermez. Dermatologlar tarafından test edilmiştir. Oftalmologlar tarafından test edilmiştir.

Perakende Satış Fiyatı: 149 TL