• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar,
benim de beslenme konusunda çok hayallerim vardı ama hiç uygulayamıyorum :(
aç karnına su içemiyorum iyice midem bulanıyor. şimdi bişeyler atıştırcam.. 1 saat kadar rahat sayılırım ondan sonra yöneticiler gelicek. ufak bir toplantımız olucak. onlar gidene kadar da gelemeyebilirim.
yine ufaktan ufaktan midem bulanıyor.. Allahtan gün içinde daha fazla bulanmıyor.. zaman ilerledikçe hafifliyor sanki. dün akşam 8,30 gibi uyudum sabah 7ye kadar maaşallah :))

ay canım ben de dilciyim çak kaydirigubbakcemile5

aynen ne hayallerim vardı balık ceviz. tost a talim edeceğim hiç aklıma gelmemişti kaydirigubbakcemile3

aynen ya şimdi ben de hep cubuk kraker ve ekmek arasına talim
eşim de bana kızıyor hiç kendine bakmıyorsun beslenmene dikkat etmiyorsun diye ama analatamıyorum ona :(
esra cım senn ne güzel zaman ilerledikçe azalıyormuş bnmki de gittikçe çoğalıyor

bijouxcum bafo'ya mesaj atsan hem bu linki hem de göbiş linkini ilk mesaja eklese iyi olur aramak zorunda kalmayız..
günaydın canım bu arada..
tamam canım öyle yapalım güzel fikir kaydirigubbakcemile5

olmayan göbeğimi göbek şov a koyucam az sonra kaydirigubbakcemile3 akşamları biraz çıkıyor işte. eşime çek göbeğimi dedim uzun süre mantığını anlayamadı ne alaka diye sen anlamazsın dedim :roflol:

çok değerli anne adayları, hepinizi çok çok tebrik ediyorum. ben de 2008 kasım annesiyim. ve bir isim var ki ona özel mesaj yazmam lazım. Bijocum canım, ne zamandır kk'ya çok gelip gitmiyorum, haberini aldım nasıl sevindim. sağlıkla kucaklarınıza alın yavrularınızı . anneler gününüz de şimdiden kutlu mutlu olsun

çok değerli anne adayları, hepinizi çok çok tebrik ediyorum. ben de 2008 kasım annesiyim. ve bir isim var ki ona özel mesaj yazmam lazım. Bijocum canım, ne zamandır kk'ya çok gelip gitmiyorum, haberini aldım nasıl sevindim. sağlıkla kucaklarınıza alın yavrularınızı . anneler gününüz de şimdiden kutlu mutlu olsun

canımmm benim hoşgeldin opuyorumnanaktan özledim seni inan. zayıflama maceramızda ne günlerimiz oldu, şimdi de buraya transfer oldum işte..

senin de anneler günün kutlu olsun canım minik oğluşunu da öp benim için :emir_bebek::nazar:

canımmm benim hoşgeldin opuyorumnanaktan özledim seni inan. zayıflama maceramızda ne günlerimiz oldu, şimdi de buraya transfer oldum işte..

senin de anneler günün kutlu olsun canım minik oğluşunu da öp benim için :emir_bebek::nazar:

sağol bitanem, 5. takımın ve takım arkadaşlarımın yeri bambaşka bende. öpüyorum kocaman, sevgiler

sağol bitanem, 5. takımın ve takım arkadaşlarımın yeri bambaşka bende. öpüyorum kocaman, sevgiler

aynen canım bende de yerleri bambaşka onların.. yine gel, oğluşumla benden de kocaman sevgiler opuyorumnanaktan

aynen ya şimdi ben de hep cubuk kraker ve ekmek arasına talim
eşim de bana kızıyor hiç kendine bakmıyorsun beslenmene dikkat etmiyorsun diye ama analatamıyorum ona :(
esra cım senn ne güzel zaman ilerledikçe azalıyormuş bnmki de gittikçe çoğalıyor

aynı benim eşim de öyle canım ya, daha doğrusu etrafımdaki herkes öyle... çıkartıcaksan bile ye yine bebeğe gider diyolar ama yenmiyo işte kokusu yetiyo tiksinmeme..

inşallah tekrar çoğalmaz canım ya zor oluyo valla, umarım seninki de çabucacık geçer de sen de rahatlarsın

dilemmaa :1shok: göbüşün ne kadar çıkmış ya maşallah valla :nazar:

ben de şu diyet gruplarını geziyordum ama birşey anlamadımhem takım diyorlar hem de takım listesi yok ama birinciler olmuş falan iyice incelemem lazım merak ettim..

ben de şu diyet gruplarını geziyordum ama birşey anlamadımhem takım diyorlar hem de takım listesi yok ama birinciler olmuş falan iyice incelemem lazım merak ettim..

canım 13 tane takım var. takımların da üyeleri var. cuma sabahları tartılıp kilolarını bildiriyorlar. takımdakilerin verdikleri kiloların toplam yüzdeleri alınıyor ve o hafta birinci olan takım belirleniyor. daha doğrusu takım sıralaması yapılıyor.. kısaca böyle..

takım içi aynı diyetler uygulanıyor ya da herkes birbirine gaz veriyor. iki kişi eşleşip birbirini denetliyor vs ve inanın bu sistem çok işe yarıyor.
.

ben iki kilo almışım bir kilo daha alınca ilk defa maksimum kilomu aşmış olucam yuppi :P hele 50 gecince değişik olucak ben minyonum onun için.. herkes görünce şaşıracak sanırım. karnım büyüsün kilo önemli değil ya. bebeğim oynasın öyle kıpır kıpır.. tabii 15 kilodan fazla da almak istemem doğrusu..

ben iki kilo almışım bir kilo daha alınca ilk defa maksimum kilomu aşmış olucam yuppi :P hele 50 gecince değişik olucak ben minyonum onun için.. herkes görünce şaşıracak sanırım. karnım büyüsün kilo önemli değil ya. bebeğim oynasın öyle kıpır kıpır.. tabii 15 kilodan fazla da almak istemem doğrusu..

56,4 olmuşum:1shok:

bafo cum karışmış çizegle anlatan yazıyla linkler. bir de linkleri listeden önce verirsen daha iyi olurrr..

kiloyu takma veririz bende taktik çok kaydirigubbakcemile2

Back
X